Βίντεο: Νέος θρίαμβος Σάκκαρη που απέκλεισε την Βοσνιάκι!

Βίντεο: Νέος θρίαμβος Σάκκαρη που απέκλεισε την Βοσνιάκι!

Η «Μαρία η όμορφη» του ελληνικού τένις πέτυχε τη μεγαλύτερη, εννοείται μέχρι την επόμενη, νίκη της καριέρας της αποκλείοντας το Wuhan Open την Καρολίνα Βοσνιάκι, πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης

Βίντεο: Νέος θρίαμβος Σάκκαρη που απέκλεισε την Βοσνιάκι!
Η Μαρία Σάκκαρη έρχεται με φόρα και όποιος δεν το είχε αντιληφθεί, πρέπει να το κατάλαβε για τα καλά σήμερα. Η Ελληνίδα τενίστρια πανηγύρισε την πιο σημαντική νίκη στην καριέρα της, καθώς κέρδισε για πρώτη φορά τενίστρια που είναι στο Τοπ10 της παγκόσμιας κατάταξης, επικρατώντας με 2-0 (7-5, 6-3) της Καρολίνα Βοσνιάκι στο 2ο γύρο του Wuhan Open στην Κίνα.

Η Δανέζα, πρώην Νο1  και νυν Νο6 της κατάταξης, ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της  22χρονης Ελληνίδας η οποία ξεκίνησε την παρουσία της από τα προκριματικά και στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα Γέλενα Βεσνίνα.

Κλείσιμο


Η Σάκκαρη ξεκίνησε τον αγώνα κάνοντας νωρίς το μπρέικ, με την Βοσνιάκι να ισοφαρίζει σε 4-4 και να έχει μπρέικ πόιντ στο επόμενο γκέιμ που σέρβιρε η Μαρία, η οποία όμως κράτησε το σερβίς της και επικράτησε με 7-5.



Στο β’ σετ ξεκίνησε με συνεχόμενα μπρέικ, η Βοσνιάκι προηγήθηκε με 1-3, αλλά η Μαρία απάντησε άμεσα, ισοφάρισε σε 3-3 κι εκεί ουσιαστικά τελείωσε τον αγώνα καθώς κατέκτησε άλλα τρία συνεχόμενα γκέιμ που της έδωσαν τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά.



Να σημειώσουμε ότι η Βοσνιάκι πριν λίγες μέρες είχε κατακτήσει το τουρνουά στο Τόκιο (όπου έχασε μόλις δύο σετ) ενώ έχει τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλη αθλήτρια τη φετινή σεζόν και φυσικά μετά από αυτή τη νίκη η Μαρία θα έχει κι άλλη σημαντική άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη..

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης