Μούριτς στο Eurohoops: “Ντράγκιτς για… πρόεδρος, να αποδείξω ότι αξίζω στην Εφές”

Μούριτς στο Eurohoops: “Ντράγκιτς για… πρόεδρος, να αποδείξω ότι αξίζω στην Εφές”

Ο Σλοβένος πρωταθλητής Ευρώπης, Εντο Μούριτς μίλησε στο Eurohoops για το… συγκλονιστικό φιλικό στο ΟΑΚΑ, για τα “αδέλφια” του, Ντράγκιτς και Ντόντσιτς, αλλά και τη δική του ρούκι σεζόν στην Ευρωλίγκα με την Εφές.

Μούριτς στο Eurohoops: “Ντράγκιτς για… πρόεδρος, να αποδείξω ότι αξίζω στην Εφές”
Ακόμα δεν έχει φύγει η… χρυσόσκονη από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ από το κορμί του Εντο Μούριτς, ο οποίος λίγα 24ωρα μετά το “μεθύσι” για την κούπα με τη Σλοβενία, έχει μπει σε διαδικασία αλλαγής “τσιπ”, με την Εφές.

Στα 26 του, ο Σλοβένος φόργουορντ ετοιμάζεται για τη ρούκι σεζόν του στην Ευρωλίγκα, αφού από την Μπάνβιτ μετακόμισε στην Εφές και πριν καν αρχίσει η σεζόν βίωσε ένα φιλικό… ντέρμπι, αυτό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που κρίθηκε έπειτα από δύο παρατάσεις!

Λίγο μετά το δραματικό παιχνίδι, ο Σλοβένος άσος μίλησε στο Eurohoops τόσο γι’ αυτά που προηγήθηκαν στο παρκέ, για τη χρονιά που έρχεται, αλλά και για την πολύ πρόσφατη κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ, αποθεώνοντας τους δύο μεγάλους σταρ της ομάδας του, τον Γκόραν Ντράγκιτς και τον Λούκα Ντόντσιτς.

Κλείσιμο
Για το πώς είδε το φιλικό τόνισε πως “δεν ξέρω για τον Παναθηναϊκό, αλλά εμείς είμαστε ελάχιστες μέρες όλοι μαζί μετά το Ευρωμπάσκετ. Δεν είμαστε ακόμα σε ιδανική κατάσταση, αλλά έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε όπως θέλουμε για τη νέα σεζόν. Σίγουρα η εξέλιξη του φιλικού ήταν τέτοια που έδωσε την εντύπωση κανονικού αγώνα Ευρωλίγκας. Υπήρχε ένταση, παίχθηκε καλό μπάσκετ. Ελπίζω να έχουμε καλή σεζόν κι εμείς και ο Παναθηναϊκός”.

Τι περιμένει για τη νέα σεζόν και τους στόχους που υπάρχουν; “Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και δεν θέτουμε μακρόπνοους στόχους. Υπάρχει πίεση σε όλα τα παιχνίδια. Εγώ θέλω να δείξω πως αξίζω να παίζω σε μια ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες και υψηλούς στόχους στην Ευρωλίγκα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα είναι να χτίσουμε τη χημεία της ομάδας γιατί ξέρουμε ότι στην Ευρωλίγκα τα παιχνίδια τα κερδίζουν οι ομάδες, όχι οι παίκτες ατομικά. Η Ευρωλίγκας θα είναι ακόμα πιο δύσκολη φέτος και παίζοντας όλοι με όλους, στο τέλος φαίνεται ποιες είναι οι καλύτερες ομάδες”.

Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης