Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη 2-0: Αήττητοι στο νέο τους γήπεδο οι «ροχιμπλάνκος» (βίντεο)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη 2-0: Αήττητοι στο νέο τους γήπεδο οι «ροχιμπλάνκος» (βίντεο)

Χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει στροφές, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 2-0 της Σεβίλλη κι έκανε το 2 στα 2 στο Wanda Metropolitano, ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη 2-0: Αήττητοι στο νέο τους γήπεδο οι «ροχιμπλάνκος» (βίντεο)
Και οι δύο ομάδες ελέω Champions League προέβησαν σε αλλαγές με την Ατλέτικο να μπαίνει πιο δυνατά και μόλις στο 2ο λεπτό έκανε το πρώτο καλό σουτ με τον Βιέτο το οποίο κατέληξε κόρνερ. Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να κάνουν την μεγάλη ευκαιρία.

Αντίθετα, η Σεβίλλη ήταν αυτή που είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή στον αγώνα έστω και με την δόση της τύχης όταν στο 12' ο Σαράμπια έκανε το μακρινό σουτ με την μπάλα να κοντράρει στον Σαβιτς και να καταλήγει στο δεξι δοκαρι του Όμπλακ. Η απάντηση της Ατλέτικο ήρθε έξι λεπτά αργότερα με τον Φιλίπε Λουίς ο οποίος με δυνατό σουτ σημάδεψε την συμβολή των δοκαριών του Ρίκο.

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο 45λεπτο, αφού παρά το γεγονός ότι υπήρχε ρυθμός, και οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν στην τελική πάσα με αποτέλεσμα οι δύο τερματοφύλακες να μην αισθανθούν πίεση.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως τα πράγματα άλλαξαν. Στην πρώτη επίθεση ο Καράσκο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ν'Ζονζί και αφού πέρασε και τον Ρίκο πλάσαρε σε κενό τέρμα για να ανοίξει το σκορ.

Κλείσιμο


Το γκολ αυτό-όπως ήταν λογικό-έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του Σιμεόνε και στο 53' ο Βιέτο παραλίγο να κάνει το 2-0. Η Σεβίλλη έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη επικίνδυνη στιγμή για τους παίκτες του Μπερίσο ήρθε στο 63' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπανέγα οι αμυντικοί της Ατλέτικο δεν έδιωξαν με την πρώτη προκαλώντας για λίγο αναταραχή στην περιοχή του Όμπλακ.    

Οι Σεβιγιάνοι έδειχναν εκτός παιχνιδιού, δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα, ενώ στην άμυνα το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο. Έτσι στο 70' ο Γκριεζμάν δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη με τους αμυντικούς της Σεβίλλης να μην διώχνουν την μπάλα η οποία έφτασε στον Γάλλο σούπερ σταρ ο οποίος από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή εκτέλεσε τον Ρίκο.   

http://www.gazzetta.gr/football/article/1140704/aneti-kai-oraia-i-atletiko-madritis-vids

Στο τελευταίο τέταρτο η Ατλέτικο κατέβασε ταχύτητα, η Σεβίλλη κέρδισε κάποια κόρνερ χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά με την Ατλέτικο να φτάνει κοντά στο 3-0 στο 85' με το σουτ του Κορέα. Το 2-0 δεν άλλαξε και η Ατλέτικο έκανε το 2 στα 2 στο καινούργιο της γήπεδο ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις
Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Βρσάλικο, Σάβιτς, Λούκας, Λουίς, Κόκε, Γκάμπι, Σαούλ, Καράσκο (81' Γκαμεϊρό), Βιέτο (57' Κορέα), Γκριεζμάν (72' Τομάς)
Σεβίλλη: Ρίκο, Μερκάδο (78' Κρον Ντέλι), Καρίσο, Λανγκλέ, Καρόλ, Μπανέγα, Ν' Ζονζί, Βάσκες, Σαράμπια (58' Κορέα), Μουριέλ (68' Μπεν Γιεντέρ), Χεσούς Νάβας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης