Παναθηναϊκός: Κόντρα στο χάος ψάχνει το τρίποντο απέναντι στον Παναιτωλικό

Παναθηναϊκός: Κόντρα στο χάος ψάχνει το τρίποντο απέναντι στον Παναιτωλικό

Αφήνοντας στην άκρη, όσο είναι δυνατό, τις εξελίξεις στην ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε στο Αγρίνιο με στόχο τη νίκη - Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για το βασικό σχήμα

Παναθηναϊκός: Κόντρα στο χάος ψάχνει το τρίποντο απέναντι στον Παναιτωλικό
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να αποχωρήσει από την ΠΑΕ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ουσιαστικά να αποσύρει την προσπάθειά του για το PAO Foundation ελλείψει στήριξης. Μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα και παρά την αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα, οι «πράσινοι» καλούνται να μείνουν προσηλωμένοι στο καθήκον τους και να κερδίσουν απόψε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο  για την πέμπτη αγωνιστική της Super League. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάλεσε τους παίκτες του να κρατήσουν κλειστά τα αυτιά τους στα όσα λέγονται για να μην αποσπάται η συγκέντρωσή τους και εξέφρασε την ελπίδα να μην υπάρξει πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Ο Εβρίτης προπονητής δεν θα έχει σήμερα διαθέσιμους τους τραυματίες Λουτσιάνο, Κουτρουμπή, Καμπέσας και Ευαγγέλου, καθώς και τους ανέτοιμους Κουλιμπαλί και Τζανδάρη. 

Όσο για το βασικό σχήμα, ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, με τους δύο Σουηδούς στα άκρα της άμυνας, Χουλτ στα αριστερά και Γιόχανσον δεξιά, ενώ Κουρμπέλης και Μολέδο θα είναι τα στόπερ. Ο Σιλά θα είναι αμυντικό χαφ, με τον Χίλιεμαρκ με περισσότερο οργανωτικά καθήκοντα, ο Λουντ θα βρίσκεται σε θέση αριστερού εξτρέμ, με τον Χατζηγιοβάννη να έχει προβάδισμα έναντι του Μουνιέ για δεξιά. Ο Άλτμαν θα κινείται πίσω από τον Μολίνς, με τον Τσάβες να ξεκινά-λογικά-από τον πάγκο.

Κλείσιμο
Στην 20μελή αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες βρίσκονται οι Διούδης, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Ινσούα, Ρέις, Δώνης και Βιγιαφάνιες. 

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είχε μεγάλη συμπαράσταση από οπαδούς χθες στο Κορωπί, αλλά και κατά την άφιξή του στο Αγρίνιο, ωστόσο σήμερα δεν θα υπάρχει οργανωμένη παρουσία φίλων του στο γήπεδο μετά τη σχετική απαγόρευση από τον υφυπουργό Αθλητισμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης