Βίντεο: Η Μπάγερν χαλάρωσε και η Βόλφσμπουργκ... δάγκωσε στο τέλος για το 2-2

Βίντεο: Η Μπάγερν χαλάρωσε και η Βόλφσμπουργκ... δάγκωσε στο τέλος για το 2-2

Οι Βαυαροί έμειναν στις... μπύρες του Oktoberfest και η Βόλφσμπουργκ με τον Σμιντ στον πάγκο της πήρε ισοπαλία 2-2 στο Μόναχο

Βίντεο: Η Μπάγερν χαλάρωσε και η Βόλφσμπουργκ... δάγκωσε στο τέλος για το 2-2
Τελικώς οι... παραδόσεις παίζουν μεγάλη μπάλα! Ο Μάρτιν Σμιντ μέχρι το βράδυ της Παρασκευής ήταν ο τελευταίος προπονητής στη Bundesliga που έζησε το... όνειρο να παίρνεις αποτέλεσμα στο «Αλιάντς Αρένα». Τα κατάφερε πέρσι με τη Μάιντς (2-2), το είχε κάνει πρόπερσι (2-1), ε, το έκανε και φέτος, αυτή τη φορά ως κόουτς της Βόλφσμπουργκ. Ο Γερμανός τεχνικός ξέρει να μπλοκάρει τη Μπάγερν, κάτι που απέδειξε και σήμερα. Οι Λύκοι απέσπασαν ισοπαλία 2-2 στο Μόναχο πήραν ανάσα και άφησαν την πρωταθλήτρια στη... μουρμούρα και στην κορυφή με τη Ντόρτμουντ, αλλά με ματς περισσότερο! Οι Βαυαροί έμειναν στο... Oktoberfest, αφού μετά το προβάδισμα των δυο τερμάτων που πήραν χαλάρωσαν και το «πλήρωσαν». 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο Βιδάλ και Μπόατενγκ δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η πίεση της Μπάγερν έφερε αποτελέσματα στο 32' όταν ο Λεβαντόφσκι ανατράπηκε από τον Τίσεραντ. Ο Πολωνός φορ ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ! Οι Βαυαροί συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 42' ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Ραφίνια έκλεψε, μοίρασε στον Ρόμπεν, ο Ολλανδός έκανε το σουτ και με τη... βοήθεια του συμπαίκτη του (η μπάλα βρήκε στον Ραφίνια) πέτυχε το 2-0. Στο 47' ο Ρόμπεν θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι, αλλά το σουτ πέρασε μόλις άουτ. Η Βόλφσμπουργκ ανέβασε ρυθμό και στο 56' μείωσε σε 2-1. Ο Αρντολντ εκτέλεσε το φάουλ, ο Ούλραϊχ αντέδρασε... τραγικά και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Ο Ρόμπεν αποδείχθηκε μοιραίος για τους Βαυαρούς, αφού στο 58' έχασε τεράστιο τετ α τετ, ενώ στο 76' το σουτ που επιχείρησε εξουδετέρωσε ο Κάστεελς. Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Ριμπερί να βρεθεί σε θέση βολής και να... αστοχήσει. Η Βόλφσμπουργκ εκμεταλλεύθηκε τις χαμένες ευκαιρίες της αντιπάλου, έβγαλε επίθεση για σεμινάριο στο 83' και από τη σέντρα του Βερχάεγκ ο Ντίνταβι με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-2. Η Μπάγερν θα μπορούσε στις καθυστερήσεις να πάρει το τρίποντο, αλλά η κεφαλιά του Χούμελς κατέληξε άουτ. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης