Βίντεο: O πρόεδρος της Σιόν έδειρε πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ

Βίντεο: O πρόεδρος της Σιόν έδειρε πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ

Ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντέν έχασε την ψυχραιμία του και έδειρε τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ και νυν τηλεσχολιαστή, Ρολφ Φρίνγκερ

Βίντεο: O πρόεδρος της Σιόν έδειρε πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ
Ο Ρολφ Φρίνγκερ, ο οποίος την σεζόν 2004/05 εργάστηκε στον ΠΑΟΚ, διαδεχόμενος τον Άγγελο Αναστασιάδη, εκτελεί πλέον χρέη τηλεσχολιαστή στην ελβετική τηλεόραση.

Ο έμπειρος τεχνικός... τόλμησε να ασκήσει κριτική στον πρόεδρος της Σιόν, Κριστιάν Κονσταντέν γεγονός που δεν άρεσε στον τελευταίο.

Έτσι όταν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία επιτέθηκε με κλοτσιές και γροθιές στον Φρίνγκερ! Όλα αυτά στο περιθώριο της αναμέτρησης μεταξύ Λουγκάνο και Σιόν.

Κλείσιμο
«Πρώτα ήρθε ο γιος του Κονσταντέν, μου έδωσε τρία-τέσσερα χτυπήματα. Δεν αντέδρασα γιατί σκεφτόμουν 'δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Ακολούθησε ο Κονσταντέν που με κλοτσούσε στην πλάτη και τα οπίσθια», δήλωσε ο Ρολφ Φρίνγκερ σημειώνοντας πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.

«Ο Ρολφ Φρίνγκερ μου έκανε κριτική αυτή την εβδομάδα και μου συμπεριφέρθηκε άσχημα. Τακτοποίησα την κατάσταση μαζί του. Τον χτύπησα και τον κλότσησα στα οπίσθια» παραδέχθηκε ο πρόεδρος της Σιόν δικαιολογώντας την πράξη του. «Δεν ήταν σωστή, αλλά όταν δέχεσαι επίθεση πρέπει να προστατεύεις τον εαυτό σου».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 60χρονος προπονητής είχε χαρακτηρίσει τον Κονσταντέν ως «νάρκισσο, που νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του».

Δείτε το χαρακτηριστικό video...



Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης