Ζιντάν: «Δεν ανησυχώ καθόλου και δεν με απασχολεί η κριτική»

Ζιντάν: «Δεν ανησυχώ καθόλου και δεν με απασχολεί η κριτική»

Σίγουρος για τη δουλειά του και την ομάδα του παρουσιάστηκε ο Γάλλος τεχνικός που δεν έδειξε να ανησυχεί για τις διαδοχικές γκέλες της Ρεάλ, ενώ απέφυγε ξανά να μιλήσει για τη διαιτησία

Ζιντάν: «Δεν ανησυχώ καθόλου και δεν με απασχολεί η κριτική»
Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έδειξε να ασχολείται ούτε με την κριτική που του ασκείται μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της Ρεάλ, ούτε με τη διαιτησία, αλλά ούτε και να ανησυχεί για το -7 από την Μπαρτσελόνα. 

«Δεν ανησυχώ καθόλου για τις απώλειες στο ‘Μπερναμπέου’. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια είχαμε πολλές ευκαιρίες και απλώς δεν τις αξιοποιήσαμε στον επιθυμητό βαθμό. Θα ανησυχούσα αν δεν δημιουργούσαμε φάσεις. Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τη Λεβάντε, είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μας σε όλα τα άλλα παιχνίδια», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός. 

«Δεν με απασχολεί η κριτική για το ροτέισον και δεν θα αλλάξω. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου με τον ίδιο τρόπο. Θα πρέπει να εξακολουθήσουμε να κάνουμε ό,τι κάθε μέρα και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Αντιμετωπίζω τα πάντα με ηρεμία και όχι με φωνές, έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου», πρόσθεσε. 

Κλείσιμο
«Κάθε ομάδα θα έχει μια άσχημη περίοδο στη σεζόν. Η χρονιά μόλις άρχισε και είναι φυσικό να έρχονται και άσχημα αποτελέσματα. Δεν είναι θέμα τύχης ή ατυχίας. Όπως και πριν δεν ήμασταν τυχεροί, τώρα δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε άτυχοι. Απλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Νιώθω τυχερός και μόνο που είμαι σε αυτή την ομάδα και απολαμβάνω την κάθε στιγμή», συμπλήρωσε. 

Όσο για τις επίμονες ερωτήσεις για τη διαιτησία, απάντησε: «Δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτησία και δεν πρόκειται να το κάνω ούτε τώρα. Για μένα δεν αποτελεί δικαιολογία»

Την ίδια ώρα πάντως φουντώνουν οι φήμες για προβλήματα μέσα στα αποδυτήρια.

Δημοσιογράφος του Cadena SER αποκάλυψε πως οι παίκτες των «μερένχες» ήταν έξαλλοι με τον Ζιντάν μετά την ήττα από την Μπέτις, θεωρώντας πως ούτε το πλάνο του, ούτε το διάβασμα του αντιπάλου, αλλά ούτε και οι αλλαγές που έκανε βοήθησαν την ομάδα και τελικά απέφεραν την ήττα με 1-0. 

Μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ επικαλείται ως μάρτυρες της έντονης δυσφορίας των παικτών της Ρεάλ και τους ποδοσφαιριστές της Μπέτις, οι οποίοι ανέφεραν (φυσικά ανώνυμα) πως ακόμη και στη διάρκεια της αναμέτρησης υπήρχαν έντονες μουρμούρες μεταξύ των σταρ των πρωταθλητών για τις επιλογές του Γάλλου προπονητή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης