Πλησιάζει η ώρα για Γιακουμάκη και Κονέ στην ΑΕΚ

Πλησιάζει η ώρα για Γιακουμάκη και Κονέ στην ΑΕΚ

Μέσα στο πρώτο μισό του Οκτωβρίου αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για την ΑΕΚ ο Γιώργος Γιακουμάκης και Παναγιώτης Κονέ. 

Πλησιάζει η ώρα για Γιακουμάκη και Κονέ στην ΑΕΚ
Μπορεί τα βλέμματα όλων στην ΑΕΚ να βρίσκονται στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ωστόσο η σεζόν είναι μεγάλη και θα χρειαστούν όλοι για να ανταπεξέλθει η ομάδα στις υποχρεώσεις της. Από την άποψη αυτή, η διαθεσιμότητα των Γιώργου Γιακουμάκη και Παναγιώτη Κονέ είναι κάτι που περιμένει πώς και πώς ο Μανόλο Χιμένεθ, με τους δύο παίκτες να αναμένονται πως θα είναι έτοιμοι για δράση στα μέσα Οκτωβρίου. 

Ο μεν νεαρός επιθετικός, που μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε είχε την ατυχία να υποβληθεί σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει στα Σπάτα ατομικές προπονήσεις και υπολογίζεται πως σε 20 μέρες θα είναι πανέτοιμος για να προσφέρει μία ακόμη πολύ καλή λύση στη γραμμή κρούσης, δίπλα στους Αραούχο, Λιβάγια και Μπακασέτα. 

Ο δε 30χρονος μέσος ακολουθεί ένα συντηρητικό πρόγραμμα για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, αφού έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας. Αν όλα πάνε καλά, ο Κονέ υπολογίζεται στις αρχές Οκτωβρίου να ανεβάσει στροφές και να μπει σταδιακά στα πλάνα του Χιμένεθ, ο οποίος ποντάρει πολλά στην ποιότητά του ως μία έξτρα επιλογής στη μεσαία γραμμή. 

Κλείσιμο
Σε ό,τι αφορά στο ντέρμπι, ίσως από σήμερα να αρχίσουν να φαίνονται κάποιες σκέψεις για το σχήμα και την ενδεκάδα. Αυτό που μοιάζει αναπόφευκτο, είναι η απουσία του Έλντερ Λόπες που συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και όλα δείχνουν πως ο Μιχάλης Μπακάκης θα κληθεί να τον αντικαταστήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Επίσης σίγουρο θα είναι πως το ΟΑΚΑ θα έχει πάρα πολύ κόσμο, αφού μαζί με τα διαρκείας θέση στις κερκίδες έχουν εξασφαλισμένη ήδη 30.000 φίλαθλοι.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης