Οι πρώτες σκέψεις Χάσι για ΑΕΚ

Οι πρώτες σκέψεις Χάσι για ΑΕΚ

Το σχήμα με το οποίο παράταξε τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται πως έχει κατά νου ο Μπέσνικ Χάσι για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Οι πρώτες σκέψεις Χάσι για ΑΕΚ
Τρεις ημέρες πριν από το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ, ο Μπέσνικ Χάσι δείχνει πως έχει καταστρώσει μέρος των πλάνων του για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Όπως γράφει σήμερα το «Φως», ο Κοσοβάρος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα με εκείνο που παρέταξε τους Πειραιώτες στο δεύτερο ημίχρονο της εφιαλτκικής αναμέτρησης με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. 

Δηλαδή, Ζντιέλαερ-Ζιλέ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Οφόε πίσω από τον σέντερ φορ, ο οποίος θα είναι ο Τζούρτζεβιτς. Στα δύο άκρα της άμυνας θα είναι οι Ομάρ και Φιγκέρας, ενώ ως στόπερ θα αγωνιστούν ο Ρομαό με τον Ένγκελς. 

Κλείσιμο
Μένει να φανεί ποιος θα είναι στο ένα άκρο της επίθεσης, αφού σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή του Μάριν. Για την ακρίβεια, ποιος από τους Πάρντο ή Σεμπά θα παίξει απέναντι από τον Γερμανό μεσοεπιθετικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης