Βόλεϊ: Έτοιμος για τεράστιο «μπαμ» με Μπέμε ο Ολυμπιακός!

Βόλεϊ: Έτοιμος για τεράστιο «μπαμ» με Μπέμε ο Ολυμπιακός!

Πρόκειται πάντως για ένα πραγματικό θηρίο ύψους 2 μέτρων και 11 εκατοστών, ο οποίος πραγματικά σκεπάζει το φιλέ και θα δώσει τεράστια ενίσχυση στον Ολυμπιακό

Βόλεϊ: Έτοιμος για τεράστιο «μπαμ» με Μπέμε ο Ολυμπιακός!
Ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ και η διοίκηση του το δείχνει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Οι ερυθρόλευκοι που έχουν ήδη αποκτήσει το βασικό πασαδόρο της Εθνικής Πολωνίας Ντζίζγκα, τον Βούλγαρο ακραίο Αλεξίεφ, τον Ολλανδό ακραίο Ράουβερντνικ και τον Φινλανδό διαγώνιο Οϊβάνεν, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γερμανού κεντρικού Μάρκους Μπέμε.

Και λέμε είναι πολύ κοντά γιατί εκκρεμεί η οριστική απόφαση για τον αριθμό των ξένων, αν και όπως φάνηκε κι από τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της κλήρωσης πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία πέντε κοινοτικών.

Κλείσιμο
Πρόκειται πάντως για ένα πραγματικό θηρίο ύψους 2 μέτρων και 11 εκατοστών, ο οποίος πραγματικά σκεπάζει το φιλέ και θα δώσει τεράστια ενίσχυση στον Ολυμπιακό!

Ο Μπέμε ήταν μέλος της Εθνικής Γερμανίας η οποία στο πρόσφατο Ευρωβόλεϊ κατέκτησε τη 2η θέση, με τον ίδιο να συμπεριλαμβάνεται στην dream team της διοργάνωσης συνθέτοντας το δίδυμο των κεντρικών μαζί με τον Σέρβο Σρέτσκο Λίσινατς.

Ο Γερμανός κεντρικός ήταν καθοριστικός στην εξαιρετική πορεία της Γερμανίας όπου σε 5 αγώνες (15 σετ συνολικά) είχε 13 πόντους από μπλοκ και έπιανε 0.87 μπλοκ ανά σετ, που είναι ο δεύτερος καλύτερος του τουρνουά πίσω από το 0.96 του Βέλγου Σιμόν Βαν Ντε Βόρντε ο οποίος όμως είχε 23 μπλοκ σε 6 αγώνες και 24 σετ!

Ο 32χρονος Μπέμε την τελευταία διετία αγωνίζονταν στο Πολωνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Cuprum Lubin και πέρσι αναδείχθηκε 8ος καλύτερος μπλοκέρ (πρόπερσι ήταν 7ος).

Ο θηριώδης Γερμανός ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπερλίν, αλλά έχει περάσει κι από τις Φριντριχσχάφεν, Χάκινγκ, ενώ εκτός της Πολωνίας έχεις αγωνιστεί στην Ιταλία (Αλτοβέρε) και στην Τουρκία (Φενέρμπαξε).

Πηγή: sportsfeed.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης