Χάντερ στο Eurohoops: “Θέλω την Ευρωλίγκα, ίσως μια μέρα γυρίσω στον Ολυμπιακό”

Χάντερ στο Eurohoops: “Θέλω την Ευρωλίγκα, ίσως μια μέρα γυρίσω στον Ολυμπιακό”

Ο Οθέλο Χάντερ εκδήλωσε μέσω του Eurohoops τη χαρά για την… επιστροφή του στην Ελλάδα, έστω για φιλικά παιχνίδια, έθεσε σαφείς στόχους με την ΤΣΣΚΑ και αναφέρθηκε στο “ερυθρόλευκο” παρελθόν του.

Χάντερ στο Eurohoops: “Θέλω την Ευρωλίγκα, ίσως μια μέρα γυρίσω στον Ολυμπιακό”
Ο Αμερικανός σέντερ μετά τη διετία στον Ολυμπιακό (2014-2016), πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ και πλέον είναι υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ, όπου θέλει να εκπληρώσει έναν ανεκπλήρωτο ως τώρα στόχο: Να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Τις τελευταίες μέρες ο 31χρονος πρώην “ερυθρόλευκος” βρίσκεται στην Ελλάδα με την ΤΣΣΚΑ και μίλησε στο Eurohoops μετά το φιλικό με τον Παναθηναϊκό, τόσο για τη νέα του σελίδα στη Μόσχα, αλλά και το παρελθόν του στο λιμάνι και τον Ολυμπιακό.

Στόχος του με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ είναι η κατάκτηση της Ευρωλίγκας και δεν το κρύβει: “Θεωρώ πως έχουμε καλές πιθανότητες για την Ευρωλίγκα. Αυτός είναι ο στόχος μας εξάλλου και ο δικός μου, γιατί θέλω αυτό το τρόπαιο. Εχουμε πολλή δουλειά όμως ακόμα μπροστά μας, ακόμα πολλοί παίκτες λόγω εθνικών ομάδων λείπουν. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι το “κλικ” ανάμεσά μας. Αν δεν γίνει αυτό, δεν θα μπορούμε να πετύχουμε”.

Κλείσιμο
Πώς κυλά η προετοιμασία; “Οι απουσίες είναι απουσίες. Ομως πρέπει να δουλέψουμε. Υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες, όμως υπάρχουν κι έμπειροι αυτή τη στιγμή που βοηθούν τα υπόλοιπα παιδιά και τους προπονητές. Αφού είμαστε εδώ, πρέπει να δουλέψουμε καλά, ώστε όταν έρθουν και οι υπόλοιποι να μπορούμε να γίνουμε πιο εύκολα σύνολο, με καλή χημεία”.

Πηγή: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης