Βίντεο: Ο Ναβάρο υπέγραψε νέο… δεκαετές συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα!

Βίντεο: Ο Ναβάρο υπέγραψε νέο… δεκαετές συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα!

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο θα αγωνιστεί και τους χρόνου με την Μπάρτσα και το καλοκαίρι του 2018 οι δυο πλευρές θα συμφωνήσουν από ποιο πόστο θα συνεχίσει ο «La Bomba»!

Βίντεο: Ο Ναβάρο υπέγραψε νέο… δεκαετές συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα!
Ο 37άχρονος γκαρντ αποσύρθηκε από την εθνική Ισπανίας κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο 40ό Eurobasket και βάζοντας τους τίτλους τέλους με το εθνόσημο. Πλέον στρέφεται στις υποχρεώσεις του με την Μπαρτσελόνα, υπογράφοντας δεκαετές συμβόλαιο!

Η συμφωνία επικυρώθηκε παρόντος του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου ενώ ο Ναβάρο θα συμπληρώσει 20 χρόνια από το ντεμπούτο του με τους Καταλανούς! 

Κλείσιμο


Μετά το καλοκαίρι του 2018 οι δυο πλευρές θα αποφασίσουν από ποιο πόστο θα συνεχίσει ο «La Bomba». Αν, δηλαδή, θα συνεχίσει να αγωνίζεται ή από ποια θέση θα προσφέρει.

Ο Ναβάρο έχει πανηγυρίσει δυο φορές τον τίτλο της Euroleague (2003, '10) ενώ έχει κατακτήσει 9 πρωταθλήματα Ισπανίας, το Κύπελλο Κόρατς (1999), έξι Copa del Rey και πέντε ισπανικά Supercopa με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα από το 1997 κι ενώ μεσολάβησε το πέρασμά του από τους Μέμφις Γκρίζλις το 2007-08.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης