Γκασόλ: «Εξωπραγματικό αυτό που έκανα, αλλά θέλουμε το Eurobasket»!

Γκασόλ: «Εξωπραγματικό αυτό που έκανα, αλλά θέλουμε το Eurobasket»!

Ο Ισπανός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους που τον βοήθησαν να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Eurobasket, αλλά υπενθύμισε πως προέχει η κατάκτησή του τίτλου!

Γκασόλ: «Εξωπραγματικό αυτό που έκανα, αλλά θέλουμε το Eurobasket»!
Αήττητη παρέμεινε η Ισπανία στους ομίλους, μετά το 87-64 επί της Ουγγαρίας, με τον Πάου Γκασόλ να γίνεται «θρύλος», αφού πέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία των Eurobasket, αφήνοντας πίσω του τον Τόνι Πάρκερ.

Ο 37χρονος ψηλός των «φούριας ρόχας» τόνισε μετά το ματς πως ναι μεν πέτυχε κάτι εξωπραγματικό, αλλά ο στόχος του είναι η κατάκτηση του τίτλου.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που κατάφερα να κάνω κάτι τόσο εξωπραγματικό! Αυτό σημαίνει πως έχω καταπληκτικούς προπονητές, ήμουν μέρος σπουδαίων ομάδων και αυτά είναι πράγματα για τα οποία είμαι ευγνώμων. Είμαστε εδώ για να παίρνουμε πρωταθλήματα και μετάλλια. Αυτός είναι ο στόχος μας! Να προχωράμε μπροστά και να ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στον στόχο μας. Είναι ωραίο όλο αυτό, αλλά είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το Eurobasket».

Κλείσιμο
Όσο για το... μήνυμα που είχε να στείλει στον Τόνι Πάρκερ; Ο Γκασόλ είπε: «Ο Τόνι και ο Ντιρκ είναι εκ των σπουδαίων παικτών στο διεθνές μπάσκετ. Είναι ειλικρινά πολύ ωραίο να είσαι στην ελίτ μαζί τους. Είναι τιμή μου και είμαι πολύ περήφανος».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης