Βίντεο: «Άντε τσακωθείτε λίγο τώρα»!

Βίντεο: «Άντε τσακωθείτε λίγο τώρα»!

Η ανακούφιση και η ευφορία για την πρόκριση στη β’ φάση και για το στραπάτσο που αποφεύχθηκε έκαναν τα αποδυτήρια της Εθνικής να πλημμυρίσουν από χαμόγελο αυτοσαρκασμού

Βίντεο: «Άντε τσακωθείτε λίγο τώρα»!
Τα γέλια και τα πειράγματα στα ελληνικά αποδυτήρια μετά την πρόκριση μας στη β' φάση του Eurobasket 2017 ακούγονταν μέχρι έξω και πέρασαν από τα μικρόφωνα των ξένων τηλεοράσεων.

«Παιδιά μην είστε ξενέρωτοι, άντε τσακωθείτε λίγο τώρα», φώναζε κάποιος παίκτης. «Ναι, ναι, να πλακωθούμε!» απάντησε άλλος.

Κάποιος διεθνής πλησίασε τον Θανάση Αντετοκούνμπο για να τον πειράξει κάπως πικρόχολα, αλλά με καλή διάθεση: «Θανάση, μίλησες πάλι ή σε προλάβαμε;» Ο Θανάσης πάντως με σοβαρό ύφος καθώς είτε δεν πήρε χαμπάρι την πλάκα ή δεν θέλησε να το ρισκάρει απάντησε: «Όχι ρε παιδιά, δεν είπα τίποτε σήμερα»!

Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο ίδιος έκανε τον γύρο των αποδυτηρίων και έδινε το χέρι σε όλους, σαν να ζητούσε συγγνώμη για την περιβόητη δήλωση που έκανε χθες.
Κλείσιμο

Νωρίτερα πάντως κι ενώ περνούσε από τη μικτή ζώνη όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το τι σημαίνει η νίκη και η πρόκριση, ο Αντετοκούνμπο είπε απλά «είναι μια καινούργια αρχή» και φάνηκε να αφήνει μια αιχμή κατά των εκπροσώπων του Τύπου λέγοντας: «Θα τα πούμε Τουρκία. Είστε οι καλύτεροι…»

Έπιασαν και ένα άλλο ωραίο τα ανοιχτά μικρόφωνα, την ώρα του αγώνα αυτή τη φορά. Μία παρότρυνση του Κώστα Παπανικολάου προς τον Γιάννη Μπουρούση, όταν αυτός είχε αντίπαλο με μικρότερο δέμας: «Παίξε τον, Γιάννη, βάλε τον μέσα στο καλάθι! Μέχρι τα αρχ*δια σου σού φτάνει…».



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης