Λέκο, Φόσεν: «Η Μπριζ θα παίξει για τη νίκη»

Λέκο, Φόσεν: «Η Μπριζ θα παίξει για τη νίκη»

Ο προπονητής και ο φορ των Βέλγων μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισαν ότι η ομάδα τους δε θα παίξει αμυντικά στον αυριανό επαναληπτικό κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ 

Λέκο, Φόσεν: «Η Μπριζ θα παίξει για τη νίκη»
«Δεν θα παρκάρουμε το… λεωφορείο για να παίξουμε για το 0-0…». Ο Ιβάν Λέκο προσπάθησε να εμφανιστεί αρκετά επιθετικός, όπως ακριβώς περιμένει και την ομάδα του αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ, ενώ κι ο Γέλε Βόσεν από την πλευρά του τόνισε πως στόχος είναι το γκολ που θα δώσει στη Μπριζ την πρόκριση.
 
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Βέλγων.

Για το αν αιφνιδιάστηκε από το 3-5-2 της ΑΕΚ:
Κλείσιμο
«Ξέραμε πολύ καλά πως η ΑΕΚ μπορεί να παίξει αυτό το σύστημα, όπως και στη Μόσχα και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό».

Για το αν υπάρχει παραπάνω αυτοπεποίθηση μετά το πρώτο παιχνίδι: «Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα. Και εμείς όμως διαθέτουμε ένα καλό σύνολο και αν στα τελευταία 25 λεπτά στο πρώτο ματς ήμασταν πιο αποτελεσματικοί θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Ξέρουμε όμως τι είναι αυτό που πρέπει για να σκοράρουμε».

Για το ότι η Μπριζ δεν ξεκίνησε καλά στο πρώτο ματς: «Δεν ήταν σίγουρα αυτό που περιμέναμε. Αυτό πρέπει να αλλάξει αύριο. Πρέπει να μπούμε δυνατά αύριο για να μην επαναληφθεί. Σίγουρα η ΑΕΚ θα έχει τη βοήθεια του κόσμου, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας».

Για το ότι υπάρχει βελτίωση στην ομάδα σε σχέση με το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη με την Μπασάκσεχιρ: «Σίγουρα είμαστε πιο δυνατοί και βελτιωνόμαστε. Και με τις προσθήκες και με τα παιχνίδια που έχουμε στα πόδια μας. Η Μπασάκσεχιρ έφερε 2-2 με τη Σεβίλλη χθες, οπότε είναι μια δυνατή ομάδα. Αλλά εμείς σίγουρα είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με αυτό που ήμασταν πριν κάποιες βδομάδες».

Για το αν υπάρχει πλάνο για το 0-0: «Δεν είναι αυτός ο σκοπός μας. Η Μπριζ δεν παίζει για το 0-0. Δεν θα... παρκάρουμε το λεωφορείο για να πάρουμε αυτό το σκορ. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε».

Για το ότι πρέπει η Μπριζ να παίξει επιθετικά και το αν θα παίξουν οι Βανάκεν και Ραφαέλοφ μπροστά: «Πρέπει να σκοράρουμε και θα ψάξουμε το καλύτερο συνδυασμό γι’ αυτό. Θα βρούμε επιθετικά έναν καλό συνδυασμό για να μπορέσουμε να σκοράρουμε».

Βόσεν: «Ηρθαμε εδώ για τουλάχιστον ένα γκολ»
Οι ποδοσφαιριστές της Μπριζ εκπροσωπήθηκαν στη συνέντευξη Τύπου από τον Γέλε Βόσεν, ο οποίος είπε τα εξής.

Για τα συμπεράσματα μετά το πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο: «Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Να επιλέξουμε πότε θα κρατήσουμε μπάλα και πότε θα κάνουμε παιχνίδι και σίγουρα να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Ήρθαμε εδώ για να σκοράρουμε τουλάχιστον ένα γκολ».

Για το αν κάνανε κάτι ιδιαίτερο στις προπονήσεις για να βρουν το γκολ: «Όχι. Έχουμε δείξει τις τελευταίες εβδομάδες ότι μπορούμε να σκοράρουμε Ξέρουμε πώς να γίνουμε απειλητικοί για τον αντίπαλο και στόχος μας είναι να περάσουμε στους ομίλους».

Για το αν είναι φαβορί η Μπριζ:
«Δεν μας απασχολεί αυτό. Ξέρουμε ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και την πρόκριση. Λίγο μας αφορά αν στα στοιχήματα είμαστε φαβορί».

Για το αν φτάσει το ματς στα πέναλτι και αν έχουν προετοιμαστεί γι’ αυτό: «Όχι, είναι δύσκολο να προπονηθείς γι’ αυτό. Αλλιώς είναι στην προπόνηση και διαφορετικά στον κανονικό αγώνα με την πίεση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε πριν φτάσουμε στα πέναλτι».

Για τη γνώμη του για την ΑΕΚ και τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα της Ένωσης: «Η ΑΕΚ είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα, σε όλους τους τομείς. Έχει καλή αμυντική λειτουργία που δύσκολα μπορεί να τη διασπάσεις, υπάρχει ο Μάνταλος που μοιράζει στο κέντρο το παιχνίδι και είναι μια ομάδα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Και εμείς όμως διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Για το αν έχει προπονηθεί παραπάνω στα πέναλτι: «Πάντα προπονούμαι, αλλά όχι παραπάνω λόγω του αγώνα. Στα πέναλτι παίζει ρόλο η ψυχολογία του παίκτη εκείνη τη στιγμή. Έχω συναντήσει παίκτες που έχουν εμπειρία στα πέναλτι, αλλά εκείνη τη στιγμή να βγάζουν άγχος».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης