Σκληρό «πόκερ» Παναθηναϊκού-Κοπεγχάγης για τον Ζέκα

Σκληρό «πόκερ» Παναθηναϊκού-Κοπεγχάγης για τον Ζέκα

Παναθηναϊκός και Κοπεγχάγη συνεχίζουν τις σκληρές διαπραγματεύσεις για τον Κάρλος Ζέκα που έχει «ψηθεί» να υπογράψει στους Δανούς

Σκληρό «πόκερ» Παναθηναϊκού-Κοπεγχάγης για τον Ζέκα
Εξελίξεις με Ζέκα στον Παναθηναϊκό. 

Το θέμα του 29χρονου χαφ βρίσκεται στο προσκήνιο για το «τριφύλλι» μετά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι που αφορά την προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης (24/08, 21:45) με την Μπιλμπάο για τα play offs του Europa League στη ρεβάνς του 3-2 υπέρ των Βάσκων στη Λεωφόρο. 

Κατά τα πάσα πιθανότητα οι εξελίξεις (όποιες και αν είναι αυτές) αναμένεται να σημειωθούν μετά την αναμέτρηση στην Ισπανία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται… παιχνίδι αυτές τις ημέρες ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Με τα τωρινά δεδομένα, το πιθανότερο σενάριο είναι να πάρει μεταγραφή ο Ζέκα έναντι ενός ποσού κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ (ίσως και λίγα λιγότερα), όπως αναφέρεται στην «Πράσινη». Αν οι δύο ομάδες έρθουν σε συμφωνία, τότε ο παίκτης, που ουσιαστικά έχει πει το «ναι», θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ένα εκατομμύριο ευρώ και ενώ η προηγούμενη πρόταση προέβλεπε 800.000 ευρώ ετησίως, την ώρα που στον Παναθηναϊκό αμείβεται με 600.000 ευρώ ύστερα από την σχετικά πρόσφατη αναπροσαρμογή συμβολαίου που έγινε. 

Κλείσιμο
Έχει φανεί τα τελευταία 24ωρα ότι είναι πιθανή μια πώληση παίκτη από τον Παναθηναϊκό που έχει ανάγκη από ρευστό ώστε να καλυφθούν κάποιες υποχρεώσεις. Σημαντικό ρόλο στο να απαντήσουν θετικά οι «πράσινοι» θα παίξει ο τρόπος καταβολής των χρημάτων και από ελληνικής πλευράς γίνεται προσπάθεια για να δοθούν μεγάλο μέρος των χρημάτων άμεσα. 

Από εκεί και πέρα, εφόσον αποχωρήσει ο Ζέκα θα γίνει άμεσα κίνηση για να καλυφθεί το κενό του και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που φυσικά δεν επιθυμούσε να χάσει τον Πορτογάλο, αλλά κατανοεί τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν και το πως έχει η κατάσταση, έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις χαφ μαζί με τους συνεργάτες του. Αν τελικά βρεθεί η «χρυσή τομή» με τους Δανούς μέχρι το τέλος της εβδομάδας, εκτιμάται ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι σε θέση να κλείσει τον αντικαταστάτη του στις αρχές της νέας εβδομάδας. Παράλληλα, θα υπάρξει δυνατότητα αποκτηθεί παίκτης (ίσως και παίκτες) για μια από τις θέσεις όπου έχει εντοπιστεί ότι υπάρχει ανάγκη. 

Δηλαδή, του στόπερ του μέσου και του εξτρέμ. Το πιθανότερο είναι να γίνει προσθήκη ενός ακραίου, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πάρει και έναν κεντρικό αμυντικό το «τριφύλλι», αν και δεν έχει… γυαλίσει στον Παναθηναϊκό κάποιος στόπερ από αυτούς που έχουν εντοπιστεί και «παίζουν» στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης