Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι έχει «παγώσει» την ανανέωση του συμβολαίου του

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι έχει «παγώσει» την ανανέωση του συμβολαίου του

Δύσκολα τα πράγματα στη Μπαρτσελόνα, καθώς ο Λιονέλ Μέσι δεν θέλει να ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του εάν δεν σιγουρευτεί πως η ομάδα του θα ενισχυθεί

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι έχει «παγώσει» την ανανέωση του συμβολαίου του
Στη Μπαρτσελόνα τίποτα δεν κυλάει όπως το θέλουν, καθώς πριν λίγο καιρό είπαν πως ο Μέσι ανανέωσε το συμβόλαιό του ωστόσο αυτό δεν έχει γίνει. Μάλιστα ο Αργεντινός δεν έχει σκοπό να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο εάν δεν βεβαιωθεί πρώτα ότι η ομάδα θα ενισχυθεί για να μπορέσει να φτάσει ξανά στην κορυφή. 

Η εικόνα των «μπλαουγκράνα» απέναντι στη Ρεάλ ήταν προβληματική και αυτό ανησύχησε τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος με την κατάσταση στο σύλλογο μετά και τη φυγή του Νεϊμάρ. 

Οι μεταγραφές δεν έρχονται και οι Καταλανοί δεν ενισχύονται στις θέσεις που πονάνε και αυτό κάνει τον Αργεντινό σούπερ σταρ να σκέφτεται καλά πριν ανανεώσει. 

Κλείσιμο
Μάλιστα η κίνησή του αυτή ίσως είναι ένας τρόπος για να πιέσει ακόμη περισσότερο την τωρινή διοίκηση προκειμένου να αγοράσει τους κατάλληλους παίκτες. 

Ο 30χρονος άσος δεν έχει σκοπό να πιέσει για να φύγει γιατί είναι χαρούμενος στη Βαρκελώνη αλλά για αυτόν παίζει σημαντικό ρόλο η εικόνα που θα δείξει η «Μπάρτσα» κάτι που θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από τη μεταγραφική της ενίσχυση.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης