Ευρωπαϊκό τριήμερο που… πληρώνει!

Ευρωπαϊκό τριήμερο που… πληρώνει!

Στην τελευταία στροφή πριν από τους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ, τα επαναληπτικά ματς των πλέι οφ κρύβουν πολλές «παγίδες». Πώς τις αποφεύγουμε; Με το goal – goal. Οι αποδόσεις της betshop.gr είναι και πάλι εξαιρετικές.

Η Betshop αφήνει το παιχνίδι στα χέρια σου σε κινητό και tablet
Ριέκα - Ολυμπιακός Πειραιώς: Στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 με ανατροπή τους Κροάτες. Προφανώς κι έχει προβάδισμα η ομάδα του Πειραιά, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ. Δεν είναι τυχαία ομάδα η Ριέκα και το απέδειξε. Είναι «φωτιά» στις αντεπιθέσεις, έχει και πολλά λεφτά. Ο Ολυμπιακός έχει καλύτερους παίκτες, φυσικά και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, γιατί θα βρει χώρους να φύγει στην αντεπίθεση. Το καλό νέο για τον πρωταθλητή Ελλάδας είναι πως θα λείψει ο Σκοπιανός μπακ Ζούτα, από τους κορυφαίους στο πρώτο ματς. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr
στο 1.90.

AEK Αθηνών - Κλαμπ Μπριζ: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Βέλγιο η ΑΕΚ πήρε ισοπαλία 0-0. Είναι ένα αποτέλεσμα που θεωρείται και καλό και κακό. Η ΑΕΚ θα πρέπει να σκοράρει εδώ για να προκριθεί κι οι Βέλγοι είναι σε καλύτερη κατάσταση και επίσης μπορούν να σκοράρουν. Δύσκολο ματς και το κάνει ακόμα δυσκολότερο η απουσία του τιμωρημένου Λιβάγια. Τραυματίας είναι κι ο Γιακουμάκης, οπότε ο Αλμέιδα θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο under 2.5 & no goal της
betshop.gr
Κλείσιμο
στο 2.05.

Οστερσουντς – ΠΑΟΚ: Στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-1 τη σουηδική Οστερσουντς, με ανατροπή στην Τούμπα. Φυσικά και έχει την πρόκριση με το μέρος του. Όμως, θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ, καθότι όπως έδειξε στο ματς με το Λεβαδειακό, δεν είναι στα φόρτε του. Έχει πρόβλημα στο γκολ, δεν κυκλοφορεί σωστά η μπάλα και η άμυνα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Οι Σουηδοί είναι μία συμπαθητική ομάδα, αλλά ομάδα… κανονική. Μην ξεχνάμε ότι έκαναν κρότο στον προηγούμενο γύρο, όταν απέκλεισαν την Γαλατάσαραϊ, με 2-0 στην Σουηδία και 1-1 στην Πόλη. Η λογική λέει να παίξουμε το 1,2 & goal – goal το οποίο η
betshop.gr προσφέρει στο 3.10.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Παναθηναϊκός: Στο πρώτο παιχνίδι η ισπανική ομάδα κέρδισε 3-2 τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε προηγηθεί 2-0! Η υπόθεση – πρόκριση «πέταξε» και το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν ο Παναθηναϊκός θα κάνει αξιοπρεπή εμφάνιση στο Μπιλμπάο. Τεράστιο πλήγμα για τους «πράσινους» ο τραυματισμός του Μολέδο, όπως και του Κουλιμπαλί. Για τους Βάσκους δεν θα παίξει ο Ντε Μάρκος. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο 1 & no goal  της betshop.gr στο 2.05.

Αστάνα – Σέλτικ: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Σκωτία η Σέλτικ διέλυσε 5-0 την Αστάνα από το Καζακστάν και φυσικά, δεν τίθεται θέμα πρόκρισης. Το goal-goal της betshop.gr στο 1.65 είναι μια χαρά.

Μάριμπορ - Χάποελ Μπιρ Σεβά: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Ισραήλ η Χάποελ κέρδισε 2-1 τη σλοβένικη Μάριμπορ. Οι Ισραηλινοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ και πήραν το ματς με ανατροπή. Είναι δύσκολο στην πρόβλεψη το ματς αυτό, καθότι πρόκειται για δυο καλές ομάδες. Το πλεονέκτημα της Μάριμπορ είναι πως έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια της. Η λογική λέει να ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.00.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Γιουνγκ Μπόις: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Ελβετία, η ΤΣΣΚΑ κέρδισε 1-0 τη Γιουνγκ Μπόις με το πιο αστείο αυτογκόλ όλων των εποχών. Πήρε προβάδισμα, ωστόσο κι αυτό έχει σημασία. Μέχρι εκεί, όμως, γιατί οι Βέλγοι είναι ομαδάρα. Η λογική λέει να προτιμήσουμε το under της betshop.gr στο 2.00.

Σλάβια Πράγας – ΑΠΟΕΛ: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε 2-0 τη Σλάβια. Πολύ καλές αμυντικά είναι κι οι δυο ομάδες και γι αυτό θα παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.75.

FCSB - Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Το πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Πορτογαλία έληξε ισόπαλο 0-0 κι αυτό μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας εν όψει της ρεβάνς, όχι μόνο εξ αιτίας του αποτελέσματος, αλλά της εμφάνισης των Ρουμάνων της Στεάουα, που ήταν ισοπεδωτικοί και άτυχοι. Αυτοί έπρεπε να φύγουν νικητές. Η Σπόρτιγκ είναι ανώτερη ομάδα και δεν θα υποταχθεί, φυσικά. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 2.00.

Λίβερπουλ – Χόφενχαϊμ: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Γερμανία η Λίβερπουλ κέρδισε 2-1 τη Χόφενχαϊμ. Πλασματικό σκορ, καθότι οι Γερμανοί έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά ήταν κι εξαιρετικά άτυχοι. Αν είχαν προηγηθεί με το χαμένο πέναλτι του Κράμαριτς, θα μιλούσαμε αλλιώς τώρα. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τη Λίβερπουλ που προέρχεται από δύσκολη εντός έδρας νίκη, 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας. Η Χοφενχαϊμ νίκησε 1-0 στην έδρα της τη Βέρντερ στην πρεμιέρα της Μπουντεσλίγκα την περασμένη Κυριακή. Η λογική λέει να παίξουμε το over 2.5 & goal – goal της betshop.gr στο 1.80.

AEK Λάρνακας - Βικτόρια Πιλζέν: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Τσεχία η Βικτόρια Πιλζέν κέρδισε 3-1 την κυπριακή ομάδα. Οι Τσέχοι είναι και καλύτεροι και πιο έμπειροι και πιο έτοιμοι. Θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.85.

Ολεξάνδρια - Μπάτε Μπόρισοβ: Το πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Λευκορωσία έληξε ισόπαλο 1-1 με την ουκρανική Ολεξάνδρια να παίζει καλύτερα. Κυρίως οι Ουκρανοί ποντάρουν στην άμυνά τους για να προκριθούν, τους βολεύει και το 1-1 του πρώτου ματς. Η λογική λέει να παίξουμε συντηρητικά στο under της betshop.gr στο 1.55.

Σερίφ Τιρασπόλ - Λέγκια Βαρσοβίας: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Πολωνία η Σερίφ από τη Μολδαβία πήρε ισοπαλία 1-1 και μαζί το προβάδισμα για πρόκριση στους ομίλους. Στο 87 ισοφάρισαν οι Μολδαβοί, που ταμπουρώθηκαν στην άμυνά τους. Η Λέγκια, ωστόσο, είναι καλύτερη ομάδα. Θα παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.05.

Βιντεότον – Παρτιζάν: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Σερβία, η Παρτιζάν έφερε ισοπαλία 0-0 με την ουγγρική ομάδα. Δύσκολο παιχνίδι. Η Βιντεότον είναι φοβερά ανεβασμένη, στα τέσσερα τελευταία ματς δεν δέχθηκε γκολ και έφερε τρεις νίκες κι αυτή την ισοπαλία με την Παρτιζάν. Και μην ξεχνάμε, ότι στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τη γαλλική Μπορντό, με ήττα 2-1 εκτός και 1-0 στον επαναληπτικό. Οι Σέρβοι μόνο κατ’ όνομα είναι καλύτεροι. Η λογική λέει να ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.40.

Skenderbeu Korce - Δυναμό Ζάγκρεμπ: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Κροατία το αποτέλεσμα ήταν 1-1 με την αλβανική Skenderbeu να έχει θεωρητικό προβάδισμα για πρόκριση. Μόλις στο 90+ ισοφάρισαν οι Κροάτες που έχασαν άπειρες ευκαιρίες. Είναι καλύτεροι σαν ομάδα, με μεγαλύτερο ειδικό βάρος, αλλά οι Αλβανοί έχουν ενθουσιασμό. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.85.

Μίντιλαντ - Απόλλων Λεμεσού: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Κύπρο ο Απόλλων Λεμεσού κέρδισε 3-2 τη Μίντιλαντ από τη Δανία με το νικητήριο γκολ να σημειώνεται στις καθυστερήσεις. Δύο φορές ισοφάρισαν οι Δανοί. Όταν μιλάμε για τον Απόλλωνα Λεμεσού, μιλάμε για μία ομάδα με Βραζιλιάνους, Γάλλους, Πορτογάλους, Ισπανούς και μόλις έναν Κύπριο στη βασική ενδεκάδα. Οι Δανοί έχουν το πλεονέκτημα ότι το πρωτάθλημα τους είναι σε εξέλιξη, ενώ το κυπριακό δεν έχει εκκινήσει, ακόμα. Η λογική λέει να παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.60.

Ρόζενμποργκ – Άγιαξ: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Ολλανδία η νορβηγική ομάδα κέρδισε 1-0 τον Άγιαξ. Ήταν έκπληξη; Όχι, γιατί ο νέος προπονητής του Αγιαξ Μ. Κάιζερ, δεν έχει καταφέρει να περάσει δικά του πράγματα στην ομάδα. Η πρωτοπόρος του νορβηγικού πρωταθλήματος είναι σε καλύτερο φεγγάρι. Η λογική λέει να παίξουμε το 1,2 & goal – goal το οποίο η betshop.gr δίνει στο 2.40.

Ερυθρός Αστέρας – Κρασνοταρ: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Ρωσία, η Κρασνοταρ κέρδισε 3-2 τη σέρβικη ομάδα. Προηγήθηκε 2-0 και 3-1, αλλά ο Αστέρας πέτυχε το δεύτερο γκολ και τώρα θέλει νίκη με μόλις 1-0. Θα την πάρει; Ίσως. Πάντως, οι Ρώσοι έχουν και καλύτερη ομάδα και περισσότερα λεφτά. Η λογική λέει για σιγουριά, να προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.60.

Χάιντουκ Σπλιτ – Έβερτον: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Αγγλία η Έβερτον κέρδισε 2-0 τους Κροάτες της Χάιντουκ Σπλιτ. Οι Άγγλοι έχουν πολύ καλή άμυνα κι η λογική λέει να παίξουμε το under της betshop.gr στο 1.75.

Αούστρια Βιέννης - ΝΚ Όσιγιεκ: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Κροατία η Οσιγιεκ έχασε 1-2 από την Αούστρια Βιέννης. Οι Κροάτες προηγήθηκαν 1-0, μετά έχασαν πέναλτι και τελικά, έχασαν. Δύσκολο ματς. Οι Αυστριακοί έχουν αβαντάζ φυσικά, αλλά η Όσιγιεκ μην ξεχνάμε ότι πέταξε έξω την Αϊντχόβεν στον προηγούμενο γύρο. Θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.80.


ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΆ

Σεβίλλη – Μπασακσεχίρ: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Τουρκία η Σεβίλλη κέρδισε 2-1 την Μπασακσεχίρ. Παίζουμε τον άσο ημίχρονο – άσο τελικό της betshop.gr στο 2.05. 

Κοπεγχάγη FC – Καραμπάκ: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Αζερμπαϊτζάν, η Καραμπάκ κέρδισε 1-0 την ομάδα της Δανίας. Ήταν έκπληξη επειδή οι Δανοί είναι ανώτερο μέγεθος, αλλά τελευταία δεν τα πάνε καλά στο πρωτάθλημά τους. Θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr  στο 1.72.

Δυναμό Κιέβου – Μαρίτιμο: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Πορτογαλία το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0, με τους Ουκρανούς να δημιουργούν και να χάνουν πολλές ευκαιρίες. Πλήγμα γι αυτούς, όμως η απουσία του ελληνικής καταγωγής κεντρικού μπακ Κασερίδη. Ποντάρουμε στο 2.05 της betshop.gr για 2-3 γκολ.

Σάλτσμπουργκ - Βιτορούλ Κονστάντα: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Ρουμανία, η αυστριακή Σάλτσμπουργκ κέρδισε 3-1 και απλοποίησε την υπόθεση – πρόκριση. Να κερδίσει η Σάλτσμπουργκ και στα δυο ημίχρονα, η betshop.gr το προσφέρει στο 2.35.

Ζενίτ – Ουτρέχτη: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Ολλανδία η Ουτρέχτη κέρδισε 1-0 τους Ρώσους. Οι Ολλανδοί έβγαλαν έξω τη Λεχ Πόζναν στον προηγούμενο γύρο και ελπίζουν να κάνουν το ίδιο με τη Ζενίτ. Θα ποντάρουμε στο over 2.5 & goal –goal της betshop.gr στο 2.85.

Μπράγκα – Χαφναρφιόρντουρ: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Ισλανδία η πορτογαλική Μπράγκα κέρδισε 2-1 τη Χαφναρφιόρντουρ. Ποντάρουμε στο 2.50 της betshop.gr να κερδίσουν οι Πορτογάλοι και στα δυο ημίχρονα.

Skendija – Μίλαν: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Ιταλία η Μίλαν κέρδισε 6-0 την σκοπιανή Skendija. Παίζουμε το 2.65 της betshop.gr α κερδίσει η Μίλαν και στα δυο ημίχρονα.


ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

Νις – Nάπολι: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Ιταλία η Νάπολι κέρδισε 2-0 τη Νις, η οποία είχε δυο αποβολές των Πλεά και Κοζιελό. Θα παίξουμε το 2 & goal – goal της betshop.gr στο 3.40.

Σουντούβα – Λουντογκόρετς: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Βουλγαρία η Λουντογκόρετς κέρδισε 2-0 τους Λιθουανούς της Σουντούβα. Ανώτερη ομάδα οι Βούλγαροι που δεν έχουν… Βούλγαρους στο ρόστερ τους, αλλά Βραζιλιάνους κυρίως. Οι Λιθουανοί, μπορούν, ωστόσο, να ονειρεύονται, καθότι στον προηγούμενο γύρο πέταξαν έξω την ελβετική Σιόν, με ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας και 3-0 στον επαναληπτικό.  Το 2 & goal – goal της betshop.gr στο 3.20 είναι μια καλή περίπτωση.

Μαρσέιγ – Ντομζάλε: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στη Σλοβενία το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 με τη γαλλική Μαρσέιγ να τα βρίσκει σκούρα, αλλά να παίρνει αποτέλεσμα. Στην έδρα της είναι το σούπερ φαβορί, αλλά να μην ξεγράφουμε τους Σλοβένους που απέκλεισαν τη γερμανική Φράιμπουργκ στον προηγούμενο γύρο. Η λογική λέει να παίξουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 3.40.

Φενέρμπαχτσε - Βαρντάρ Σκόπια: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στα Σκόπια η Βαρντάρ έκανε τη μεγάλη έκπληξη, κερδίζοντας 2-0 την τουρκική ομάδα. Σκληρό καρύδι οι Σκοπιανοί, «τρύπια» η άμυνα των Τούρκων. Θα παίξουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 3.10.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αλτάχ: Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Αυστρία η ισραηλινή Μακάμπι κέρδισε 1-0 την Αλτάχ κι απέκτησε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης. Δεν βάζουν γκολ με τίποτα οι Αυστριακοί. Θα προτιμήσουμε τον 1 & under 2.5 της betshop.gr στο 3.70.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης