Λεβαδειακός και... ελλείψεις οι πρώτοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (19:15, Novasports1)

Λεβαδειακός και... ελλείψεις οι πρώτοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (19:15, Novasports1)

Κόντρα στις πολλές ελλείψεις ο ΠΑΟΚ καλείται να μπει με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Λεβαδειακός και... ελλείψεις οι πρώτοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα (19:15, Novasports1)
Αρκετές είναι οι απουσίες του ΠΑΟΚ για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο οποίος γίνεται στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας (19:15, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Εκτός από την αποχώρηση του Αθανασιάδη για το Ισραήλ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ενρίκε, Πέλκα, Κάνιας, Λεβέκ, Μυστακίδη, Γλύκο και τιμωρημένος είναι ο Μάτος. 

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται να δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα του για να μπει με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα. 

Κλείσιμο
Μάλιστα, οι Θεσσαλονικείς σε 23 αναμετρήσεις που ξεκίνησαν μακριά από την Τούμπα, έχουν μόλις 5 νίκες. Στο καθαρά αγωνιστικό, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ρέι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βαρέλα, Μαλεζά, Κρέσπο και Λέοβατς. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κάτσε με τον Τσίμιροτ, με τους Κάμπος και Μακ στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πρίγιοβιτς. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Κωνσταντινίδης, Πούγγουρας, Σάκχοφ, Λημνιός και Κουλούρης.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης