Σλούκας: «Δεν είναι δική μας δουλειά το ποιος είναι και ποιος δεν είναι στην ομάδα»

Σλούκας: «Δεν είναι δική μας δουλειά το ποιος είναι και ποιος δεν είναι στην ομάδα»

Ο άσος της Φενέρ μίλησε για τη νίκη της Εθνικής, την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και στάθηκε στη συνέχεια και τη παρουσία της ομάδας στο Eurobasket

Σλούκας: «Δεν είναι δική μας δουλειά το ποιος είναι και ποιος δεν είναι στην ομάδα»
Στη σημασία των αποτελεσμάτων παρά τις απουσίες σημαντικών παικτών στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με τη Μεγάλη Βρετανία στο Λονδίνο ο Κώστας Σλούκας.
 
«Ήταν δύο σημαντικά φιλικά απέναντι στη Μεγάλη  Βρετανία και πήραμε δύο νίκες παίζοντας χωρίς τέσσερις σημαντικούς παίκτες μας. Αυτό που μετρά είναι πως χτίσαμε το χαρακτήρα μας μέσα από αυτές τις νίκες, ώστε μέρα με τη μέρα να είμαστε έτοιμοι για το Eurobasket» δήλωσε αρχικά ο διεθνής γκαρντ και συνέχισε:

.«Κρατάμε τα χρήσιμα συμπεράσματα και συνεχίζουμε τη δουλειά γιατί σε δέκα μέρες αρχίζουν τα επίσημα ματς. Δεν θέλω να πω κάτι για την απουσία του Γιάννη. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας, αυτή είναι η υποχρέωσή μας σαν παίκτες. Ποιος είναι στην ομάδα και ποιος όχι δεν είναι δική μας δουλειά. Συνεχίζουμε όπως είμαστε».

Κλείσιμο
Και κατέληξε: «Θεωρώ πως έχουμε ταλέντο, το σημαντικό είναι να βρούμε χημεία και να βελτιωθούμε σε κάποιες λεπτομέρειες, ειδικά στην άμυνα όπως τονίζει ο προπονητής σε κάθε περίσταση. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι στο Eurobasket».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης