«Κεραυνοβολημένοι» οι διεθνείς και ο Μίσσας για Αντετοκούνμπο!

«Κεραυνοβολημένοι» οι διεθνείς και ο Μίσσας για Αντετοκούνμπο!

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» στις τάξεις της Εθνικής η είδηση για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Eurobasket, με τον Κώστα Μίσσα να το πληροφορείται πριν από λίγα λεπτά!

«Κεραυνοβολημένοι» οι διεθνείς και ο Μίσσας για Αντετοκούνμπο!
Την ώρα που η αποστολή της Εθνικής βρισκόταν στην «Copper Box Arena» και ετοιμαζόταν για το πρώτο «ζέσταμα» εν όψει του αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία, έγινε γνωστή και η είδηση για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το Eurobasket.

Μάλιστα την είδηση την μετέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής ομάδας στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ, οι οποίοι δεν... μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους.

«Τι να πω; Και εγώ από εσάς το μαθαίνω. Δεν έχω μιλήσει με το παιδί ακόμα» ήταν η πρώτη αντίδραση του «σοκαρισμένου» Κώστα Μίσσα, ο οποίος πρέπει να ανακατασκευάσει όλα τα πλάνα του εν όψει της τελικής φάσης.

Κλείσιμο
Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς δεν είχε μιλήσει με κανέναν για την τελική του απόφαση (σ.σ.: πιθανότατα εκτός από τον αδερφό του Θανάση) με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσα από την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο Instagram. 

Η πρώτη επίσημη αντίδραση της ομοσπονδίας αναμένεται μέσω των δηλώσεών του ομοσπονδιακού τεχνικού μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία, ενώ αύριο αναμένεται να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση που θα ρίξει φως σε όλο το παρασκήνιο του σοβαρότερου - όπως αποδείχτηκε τελικά - τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης