Ξάνθη-Λαμία 0-0: Όλα μηδέν στη Θράκη

Ξάνθη-Λαμία 0-0: Όλα μηδέν στη Θράκη

Σε ένα παιχνίδι που είχε μόλις δύο ευκαιρίες, Ξάνθη και Λαμία έμειναν στο απόλυτο μηδέν ξεκινώντας με το αριστερό από πλευράς θεάματος το πρωτάθλημα

Ξάνθη-Λαμία 0-0: Όλα μηδέν στη Θράκη
Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε αυτό που είδαμε όλοι στα Πηγάδια μόνο αισιοδοξία για το θέαμα της φετινής Super League δεν μας αφήνει. Ξάνθη και Λαμία έμειναν στο απόλυτο μηδέν, σε μια αναμέτρηση που είχε δεν είχε τρεις φάσεις.

Βέβαια οι νεοφώτιστοι μόνο ικανοποιημένοι μπορούν να φεύγουν, καθώς στην πρώτη του παρουσία στην μεγάλη κατηγορία πήραν και τον πρώτο τους βαθμό, αλλά όπως και να το κάνουμε ποδόσφαιρο δεν θαύμασαν ούτε οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά ούτε και όσοι το είδαν από την τηλεόραση.  

Καλό ξεκίνημα και μετά το τίποτα

Κλείσιμο
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μια αρχή που έδειχνε πως θα ήταν μια χαρά, με την Λαμία να μπαίνει δυνατά στο ματς και να πιέζει. Οι νεοφώτιστοι έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 5' και στο 6' με Ακόστα (τον νίκησε ο Ζίβκοβιτς) και Αναστασιάδης (έδιξω λίγο πριν την γραμμή ο Λουσέρο) και μετά το χάος. Ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα και ως το τέλος του ημιχρόνου δεν είχαμε κάτι, με την Ξάνθη να έχει ανακτήσει τον έλεγχο αλλά να μην μπορεί να κάνει μια φάση.

Μόνο το ότι έσβησαν τα φώτα ήταν κάτι σημαντικό

Και αν λέγαμε πως στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν κακό, τι να πούμε για το δεύτερο. Πραγματικά δεν καταλάβαμε πότε τελείωσε το ματς και το μόνο που μας μένει ήταν το ότι έσβησαν τα φώτα. Με αυτά και με αυτά το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος με την Ξάνθη και την Λαμία να παίρνουν από έναν βαθμό.

Μan of the match: Σε ένα πολύ κακό ματς αυτός που ξεχώρισε για την ποιότητά του ήταν ο Πίτι, αλλά κουράστηκε και δεν έμεινε ως το τέλος. Όσο έπαιξε όμως έδειξε πως το αριστερό του πόδι λίγοι το έχουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο ύψος του: Θα λέγαμε κανείς, αλλά θα βάλουμε τον Παπαδόπουλο κυρίως για την επέμβαση στο μακρινό σουτ του Λισγάρα.

Αδύναμος κρίκος: Εδώ όμως θα τους βάλουμε όλους. Οι παίκτες και των δύο ομάδων προσέφεραν ένα κακό θέαμα, πολύ κακό για την ακρίβεια.

Η γκάφα: Δεν υπήρξαν φάσεις, δεν υπήρξε γκάφα.

Το στραγάλι: Εντελώς απαρατήρητος πέρασε ο Σέζος. Μία φάση χρειάστηκε και λέμε σε αυτή που ζήτησε πέναλτι ο Μπρίτο, αλλά σωστά είπε να συνεχιστεί ο αγώνας.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Το ταμείο δεν είχε τίποτα. Χωρίς φάσεις, χωρίς τίποτα έγινε ένα ματς για να γίνει που ναι μεν αφήνει ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους για τον βαθμό αλλά ως εκεί.

Οι συνθέσεις του αγώνα
Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Ορφανίδης (63' Τριάδης), Καμαρά (78' Μεχία), Λουσέρο (88' Κάστρο), Μπρίτο, Γέντρισεκ
Λαμία (Τεννές): Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος (84 Κουτρουμάνος), Πίτι (56' Μπουλούλης), Βουό (69' Τσούκαλος)
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης