Βίντεο: Σαρωτική η Ντόρτμουντ, νίκη και για το Αμβούργο

Βίντεο: Σαρωτική η Ντόρτμουντ, νίκη και για το Αμβούργο

Η Ντόρτμουντ πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Βόλφσμπουργκ, ενώ το Αμβούργο νίκησε εντός την Άουγκσμουργκ - Αρχηγός στην Ντόρτμουντ ο Παπασταθόπουλος και στο Αμβούργο ο Παπαδόπουλος!

Βίντεο: Σαρωτική η Ντόρτμουντ, νίκη και για το Αμβούργο
Η Μπορούσια Ντόρτμουντ παρά τα σημαντικά προβλήματα πέρασε δια περιπάτου από την έδρα της Βόλφσμπουργκ, ενώ το Αμβούργο επίσης μπήκε με το δεξί επικρατώντας της Βόλφσμπουργκ.

Καταιγιστική Μπορούσια
Ο... φευγάτος Ντεμπελέ ήταν εκτός αποστολής, ο Μάριο Γκέτσε επέστρεψε για πρώτη φορά μετά τα νέα για το πρόβλημα του μεταβολισμού του και η Ντόρτμουντ του Πέτερ Μπος εντυπωσίασε στην πρεμιέρα, σκορπίζοντας την Βόλφσμπουργκ 3-0. Οι Λύκοι δεν είχαν καμία τύχη και στο 22’ οι Βεστφαλοί άνοιξαν το σκορ με ωραία προσπάθεια και σουτ του Πούλισιτς.

Και όταν βλέπεις τον Μπάρτρα να σκοράρει γκολάρες όπως εκείνη στο 27’ για το 0-2 καταλαβαίνεις ότι η Μπορούσια δεν αστειεύεται. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι σε όλους τους τομείς, απειλήθηκαν ελάχιστα και δεν έχασαν σε κανένα σημείο του ματς τον έλεγχο. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το γκολ, είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, με τον Ομπαμεγιάνγκ να κάνει το τελικό 0-3 στο 60’ έπειτα από ασίστ του Πούλισιτς.

Κλείσιμο
Βόλφσμπουργκ (Άντριες Γιόνκερ): Κάστελς, Φερχέγκ, Κνόχε, Ουντουοκάι, Μπλατσικόφσκι (43’ Ντιματά), Καμάτσο, Ντιντάβι (69’ Άρνολντ), Μπαζούρ (59’ Γκιλαβογκί), Γκέρχαρντ, Χιντς, Γκόμες

Ντόρτμουντ (Πέτερ Μπος): Μπούρκι, Πίσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα, Ζαγκαντού (78’ Πάσλακ), Σαχίν, Κάστρο, Γκέτσε (61’ Νταούντ), Πούλισιτς (86’ Καγκάβα), Φίλιπ, Ομπαμεγιάνγκ




Με το δεξί η Χόφενχαϊμ
Η ήττα από την Λίβερπουλ στα προκριματικά του Champions League δεν επηρέασε την Χόφενχαϊμ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Βέρντερ Βρέμης και πήρε το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, είχαν 75% κατοχή της μπάλας και πίεσαν, χωρίς όμως να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ. Η Βέρντερ, από την πλευρά της, έγινε επικίνδυνη σε κάποιες αντεπιθέσεις αλλά γενικά έδειχνε να είναι ικανοποιημένη με την ισοπαλία και γι' αυτό στο τέλος έχασε... Στο 84' η τύχη χαμογέλασε στον Κράμαριτς και γύρισε την πλάτη στον Μπάουερ, για να καταλήξει τελικά η μπάλα στα δίχτυα και να πάρει τη νίκη η Χόφενχαϊμ (1-0). 

Με νίκη το Αμβούργο
Το γκολ του Μίλερ στο 8' με κοντινή προσπάθεια, μετά την σέντρα, ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη το Αμβούργο επί της Αουγκμπουργκ (1-0). Ο σκόρερ... κατάφερε να τραυματιστεί στον πανηγυρισμό και αποχώρησε λίγα λεπτά μετά το γκολ αλλά αυτό δεν επηρέασε την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, η οποία πήρε ένα τρίποντο που στο τέλος της σεζόν μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό αφού οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο. Το ματς γενικά δεν είχε πολλές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν στο δεύτερο 45λεπτο να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά να μην κάνουν αρκετά για να πετύχουν κάτι τέτοιο.

Επιστροφή με νίκη το Αννόβερο
Το Αννόβερο επέστρεψε με νίκη στην Bundesliga, καθώς με χρυσό σκόρερ τον Χάρνικ στο τέλος έφυγε με νίκη 1-0 από το Μάιντς. Το εντυπωσιακό είναι ότι το γκολ ήταν και η μοναδική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους! Ο Σβαρτς έκανε ντεμπούτο στον πάγκο για τους γηπεδούχους, που ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα. Το Αννόβερο κλείστηκε στην άμυνα, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν με μεγάλη δόση τύχης και με τον Χάρνικ να σκοράρει στο 73’ κατάφερε να κλέψει τη νίκη.


Tα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Παρασκευή
Μπάγερν - Λεβερκούζεν 3-1 (9' Σέλε, 19' Τολισό, 52' πεν. Λεβαντόβσκι / 65' Μεχμέντι)
 
Σάββατο
Αμβούργο - Άουγκσμπουργκ 1-0 (8' Μιλερ)
Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ 0-3 (22' Πούλισιτς, 27' Μπάρτρα, 60' Ομπαμεγιάνγκ)
Μάιντς - Ανόβερο 0-1 (73' Χάρνικ)
Χέρτα - Στουτγκάρδη 1-0 (46', 62' Λέκι)
Χόφεχαϊμ - Βέρντερ 1-0 (84' Κράμαριτς)
Σάλκε - Λειψία (19:30)
 
Κυριακή
Φράιμπουργκ - Άιντραχτ (16:30)
Γκλάντμπαχ - Κολωνία (19:00)
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης