Σουόνσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4: Νέα «ντόρτια» από τους κόκκινους

Σουόνσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4: Νέα «ντόρτια» από τους κόκκινους

Με τρία γκολ μετά το 80', η ομάδα του Μουρίνιο έφτασε στο τελικό 4-0 στην Ουαλία

Σουόνσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-4: Νέα «ντόρτια» από τους κόκκινους
Σε ένα τόσο ζόρικο, όπως αποδείχθηκε στο χορτάρι, παιχνίδι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατόρθωσε να προηγηθεί σε καθοριστικό χρονικό σημείο, για να προκαλέσει πλήγμα στην αυτοπεποίθηση της Σουόνσι και να ηρεμήσει εκείνη. Ο Μπαϊγί από κοντά στο 45', έπειτα από την κεφαλιά του Πογκμπά που χτύπησε στο δοκάρι και έσκασε πάνω στην τελική γραμμή, άνοιξε το σκορ για το 1-0, με την ομάδα του Μουρίνιο να έχει αντιληφθεί πως ήθελε πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να της έρθουν τα πράγματα όπως τα ήθελε. 

Το ματς ξεκίνησε με δοκάρι για τη Σουόνσι στο 3', όταν ο Αγιού από αριστερά έκανε σέντρα – σουτ αλλά στάθηκε άτυχος, ενώ, στο 9ο λεπτό, ο Τζόουνς με τον ώμο ισοφάρισε στα δοκάρια. Ο πρωταγωνιστής της μεγαλύτερης στιγμής των «κύκνων», μαζί με τον Έιμπραχαμ, έδειχναν ικανοί να τρέξουν καλά και να εκμεταλλευτούν πιθανά λάθη στα μετόπισθεν των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι περιόρισαν το παιχνίδι στο μισό γήπεδο και είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Ράσφορντ στο 36'.

Με το προβάδισμα, ήρθε και η λίγο πιο άνετη παρουσία της Γιουνάιτεντ στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο. Εξ αρχής η μπάλα κυκλοφορούσε στο μισό γήπεδο, ενώ πλέον η ουσία ήταν να εξουδετερωθεί και ν' απομονωθεί ο Έιμπραχαμ στη γραμμή κρούσης της Σουόνσι. Μόλις έγινε αυτό και έμοιαζε πλέον τόσο μόνος που δεν μπορούσε να πάρει μπαλιές, η ομάδα του Μουρίνιο παρέμενε ήρεμη. 

Κλείσιμο
Ο φορ των «κύκνων» στο 61' βρέθηκε στην περιοχή αμαρκάριστος, αλλά έκανε κακή κεφαλιά έχοντας και κακή τοποθέτηση του σώματος. Το κακό για τους φιλοξενούμενους ήταν πως δεν μπορούσαν ν' απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Φαμπιάνσκι και οι Ουαλοί ανέβηκαν αρκετά στα τελευταία 25 λεπτά. Η όποια τόλμη τους κράτησε ελάχιστα λεπτά, η ομάδα του Κλεμέντ πίστεψε πως θα μπορούσε να χαλαρώσει την αμυντική της προσήλωση και κάπως έτσι το πλήρωσε.

Στο 80' ο Λουκάκου από ασίστ του Μκιταριάν έκανε το 2-0, ο Αρμένιος έδωσε γκολ και στον Πογκμπά που από πλάγια θέση «τσίμπησε» ωραία τη μπάλα για το 3-0 και ο Μαρσιάλ με δεξί πλασέ στο 84' διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Φερνάντες, Μπάρτλεϊ (67' Ράουτλετζ), Μόουσον, Μέσα (67' Νέιρσινγκ), Νόουτον, Φερ, Κάρολ, Όλσον, Έιμπραχαμ (82' ΜακΜπέρνι), Αγιού
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπαϊγί, Τζόουνς, Μπλιντ, Πογκμπά, Μάτιτς, Μάτα (75' Φελαϊνί), Μκιταριάν (85' Ερέρα), Ράσφορντ (75' Μαρσιάλ), Λουκάκου



Πηγή:www.gazzetta.gr




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης