Κούτρης για Ολυμπιακό: «Μείναμε στο πλάνο και μετά το 0-1»

Κούτρης για Ολυμπιακό: «Μείναμε στο πλάνο και μετά το 0-1»

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού μίλησε για την εικόνα του Ολυμπιακού μετά το γκολ της Ριέκα αλλά και για την προσωπική του απόδοση

Κούτρης για Ολυμπιακό: «Μείναμε στο πλάνο και μετά το 0-1»
Εβγαλε με επιτυχία την πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία με τον Ολυμπιακό. Ο βαθμός δυσκολίας όμως αυξήθηκε για τα play off του Champions League. Κι εκεί όμως ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν εξαιρετικός. 

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της Νοva για το πως αντέδρασαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά το γκολ της Ριέκα.

«Κάναμε το πιο καλό παιχνίδι μας μέχρι στιγμής. Αδικηθήκαμε από το σκορ θεωρώ, έπρεπε να κερδίσουμε με μεγαλύτερο. Δόξα τω Θεώ καταφέραμε έστω και στο τέλος να το γυρίσουμε και να έχουμε ένα αβαντάζ ενόψει Κροατίας. Το σημαντικότερο ήταν πως παρά το 0-1 συνεχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, δεν γεμίζαμε με μεγάλες μπαλιές. Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής. Βγάλαμε φάσεις και έπρεπε να πετύχουμε πολλά γκολ. Πάμε συγκεντρωμένα εκεί για να τελειώσουμε τη δουλειά».
 
Κλείσιμο
Για την προσωπική του απόδοση: 
«Ήξερα που έρχομαι, ήρθα προετοιμασμένος. Οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές και θεωρώ πως βελτιώνομαι παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου, τίποτα άλλο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης