Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα Όγκαστ και Λοτζέσκι

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα Όγκαστ και Λοτζέσκι

Ημέρα αφίξεων η σημερινή για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού καθώς οι πράσινοι υποδέχθηκαν τον Ζακ Όγκαστ και τον Ματ Λοτζέσκι


Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα Όγκαστ και Λοτζέσκι
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του πρωταθλητή Παναθηναϊκού ξεκίνησε και σήμερα οι πράσινοι υποδέχθηκαν δύο από τα νέα πρόσωπα της ομάδας τον Ζακ Όγκαστ και τον Ματ Λοτζέσκι.

Όγκαστ: "Ανυπομονώ να ζήσω την πράσινη κόλαση του ΟΑΚΑ"

Ο Ελληνοαμερικανός σέντερ δήλωσε έτοιμος να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Στις πρώτες του δηλώσεις δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα της καριέρας του και δη στην χώρα απ' όπου κατάγεται και ο ίδιος.

Κλείσιμο
«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα απ' όπου κατάγεται και η οικογένειά μου. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω» ήταν τα πρώτα λόγια του Όγκαστ, ο οποίος μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που κερδίζει, έχει προπονητή που του αρέσει να κερδίζει και θα είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας». 

Οσο για τους δικούς του στόχους; «Να κερδίσω το πρωτάθλημα!» ενώ ξεκαθάρισε ότι «με βοήθησε η εμπειρία μου στην Ουσάκ. Τόσο για να βελτιωθώ όσο και να αγωνιστώ στο υψηλό επίπεδο απέναντι σε ομάδες όπως είναι η Φενέρμπαχτσε».

Τέλος, αφού είπε ότι περιμένει να συναντήσει τον Τσάβι Πασκουάλ και να πιάσει δουλειά, έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Ανυπομονώ να βρεθώ στο ΟΑΚΑ! Ξέρω ότι το αποκαλούν πράσινη κόλαση και δεν βλέπω την ώρα να παίξω γι' αυτούς τους οπαδούς».


 Λοτζέσκι: "Το μυαλό μου στον Παναθηναϊκό"
Ο Αμερικανός φόργουορντ (με βελγικό διαβατήριο) υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «πλέον κοιτάζω μπροστά. Ότι προηγήθηκε ανήκει στο παρελθόν και τώρα θα επικεντρωθώ στο μπάσκετ και στη νέα μου ομάδα. Περιμένω να συναντήσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου»  Επιπλέον και όσον αφορά τον τραυματισμό του είπε πως «έκανα πολλές θεραπείες και ατομικές προπονήσεις. Πλέον έχω επικεντρωθεί να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω άμεσα μαζί με την ομάδα».

Κλείνοντας ξεκαθάρισε και πάλι ότι ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα γιατί το επιθυμούσε και η οικογένειά του, αλλά «πλέον σε διαφορετική περιοχή».



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης