Θιγάντα: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός στην Λεωφόρο»

Θιγάντα: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός στην Λεωφόρο»

Ο τεχνικός της Αθλέτικ, Κίκο Θιγάντα, επλέξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού και τόνισε πως η ομάδα του είναι πανέτοιμη για τις μάχες με το «τριφύλλι». 

Θιγάντα: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός στην Λεωφόρο»
Με την συνταγή που της έδωσε την πρόκριση και στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην Ντιναμό Βουκουρεστίου θα παραταχθεί η Αθλέτικ όπως ξεκαθάρισε ο τεχνικός της ομάδας Κίκο Θιγάντα ο οποίος μίλησε με καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό.
 
Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Έχουμε πληροφορίες για τον Παναθηναϊκό, τα συστήματα που παίζει και τους παίκτες. Μπορούμε εύκολα να έχουμε πληροφόρηση για εκείνους, όπως και εκείνοι για εμάς. Είναι μία ομάδα δυνατή, κοιτάει το αποτέλεσμα. Όλα τα αποτελέσματα στο γήπεδο της είναι νικηφόρα. Μία ομάδα που γνωρίζει καλά πως να αντιμετωπίζει ομάδες τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Θα μας κοιτάξει ως ίσος προς ίσον. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που αισθάνεται υποχρεωμένη να πάρει την πρόκριση. Γνωρίζουμε όλους τους παίκτες, αλλά προσωπικά θα ξεχώριζα τον Ζέκα γιατί μου αρέσει ο τρόπους που παίζει και ο τρόπους που επηρεάζει τους συμπαίκτες του. Μου αρέσουν ακόμα οι Άλτμαν, Χουλτ και Καμπέσας».

Κλείσιμο
Προσδοκώ αύριο να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να δούμε ποιος θα νικήσει. Η νοοτροπία που θα παίξουμε θα είναι ίδια με αυτήν που παίξαμε στο Βουκουρέστι. Ο Παναθηναϊκός θέλει και αυτός να υπερισχύσει και μένει να δούμε τι θα συμβεί. Πάντοτε στον αγώνα πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά, δεν θα μπορούσα να δώσω ποσοστά. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας.

Δεν το λέμε μόνο εμείς, το δείχνουν τα νούμερα. Ο Παναθηναϊκός εντός έδρας τα πηγαίνει πολύ καλά και οι φίλοι του τον υποστηρίζουν πολύ. Οι παίκτες μας είναι έτοιμοι να παίξουν σε αυτή την ατμόσφαιρα και κοιτάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Μουνιαΐν: «Επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός»
Ο Μουνιαΐν, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Μπιλμπάο με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς το «τριφύλλι» είναι αρκετά επικίνδυνο.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία καλή ομάδα που παίζει εξαιρετικά και έχει πολύ καλούς παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της. Έχουν στο κέντρο τον Ζέκα που είναι καλός παίκτης με κατοχή της μπάλας, επίσης υπάρχει και ο Καμπέσας. Έχουμε δει ορισμένα πράγματα και η ομάδα αυτή μπορεί να είναι επικίνδυνη αν δεν αποδώσουμε στο 100%».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης