Στην Εισαγγελία ο φάκελος για τον τελικό της ντροπής στον Βόλο

Στην Εισαγγελία ο φάκελος για τον τελικό της ντροπής στον Βόλο

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου έχοντας ολοκληρώσει την έρευνά της ως προς τα μέτρα φύλαξης και την εταιρεία security στον τελικό παρέδωσε τον φάκελο στην Εισαγγελία

Στην Εισαγγελία ο φάκελος για τον τελικό της ντροπής στον Βόλο
Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου σύμφωνα με τα όσα σας είχαμε μεταφέρει από τον Μάιο είχε αρχίσει έρευνα για τα μέτρα φύλαξης του τελικού από πλευράς ΕΠΟ και τις ευθύνες που υπάρχουν από την εταιρεία φύλαξης. 

Από αυτήν την έρευνα υπήρξαν επιβαρυντικά στοιχεία και έτσι το θέμα έφτασε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Από τότε υπήρχαν καταγγελίες και για τα οικονομικά δεδομένα του τελικού. 

Πως η χρέωση που υπήρχε από την εταιρεία security που ανέλαβε το ματς αυτό ήταν πάνω από 80 ευρώ για τον κάθε φύλακα και ενώ για τον σχεδιασμό ασφαλείας το ποσό ξεπέρασε αισθητά τις 5.000 ευρώ. 

Κλείσιμο
Θυμίζουμε πως πρόκειται για έναν τελικό που είχε πολύ σοβαρά επεισόδια. Σημειώνεται πως συνήθως σε αγώνες Κυπέλλου η... τιμή για κάθε φύλακα είναι στα 60 ευρώ και ότι σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ είναι στα 80 - 100 ευρώ. Η Εισαγγελία του Βόλου προσπαθεί τώρα να δει το που αποδίδονται ευθύνες και το ποιές θα είναι οι ποινές.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης