Ουγγαρία-Ελλάδα 7-5: Κι όμως μπορούσε το θαύμα

Ουγγαρία-Ελλάδα 7-5: Κι όμως μπορούσε το θαύμα

Εξαιρετική η Εθνική ομάδα στα δύο πρώτα οκτάλεπτα βρέθηκε να προηγείται με 3-4, αλλά στη συνέχεια ο απίθανος Νάγκι με σωρεία εκπληκτικών επεμβάσεων επέτρεψε στην Ουγγαρία να πετύχει ένα σερί 4-0 και να προκριθεί στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος - Το χάλκινο μετάλλιο θα διεκδικήσει η ελληνική ομάδα

Ουγγαρία-Ελλάδα 7-5: Κι όμως μπορούσε το θαύμα
Δεν χρειάζονται δάκρυα γι' αυτή την ομάδα, που έτσι κι αλλιώς για ακόμη μια χρονιά πέτυχε την αποστολή της. Βρέθηκε στην 4άδα ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κοίταξε στα ίσια την υπερδύναμη Ουγγαρία για μια θέση στον τελικό και πλέον θα διεκδικήσει την 3η θέση του βάθρου. 

Τα παιδιά του Θοδωρή Βλάχου, πέρα από το γεγονός ότι είχαν απεναντί τους την πανίσχυρη διοργανώτρια Ουγγαρία (κακός μας δαίμονας στα μεγάλα ραντεβού), είχαν και την τύχη απέναντί τους!

Στις κρίσιμες περιόδους, 2η και 3η, τα ελληνικά σουτ σταματούσαν με κάθε τρόπο στα δοκάρια των Μαγυάρων κι ότι δεν πήγαινε στα δοκάρια το «έβγαζε» ο απίθανος Νάγκι.

Κλείσιμο
Έτσι το 4-3 υπέρ της Ελλάδος έγινε με την έναρξη της 4ης περίοδου 7-4 για τους οικοδεσπότες και κάπως έτσι οι ελπίδες για τελικό... ψαλιδίστηκαν.

Οι Έλληνες διεθνείς δεν παράτησαν το μαχητικό πνεύμα αλλά όσο περνούσε η ώρα και η γκίνια συνεχίζονταν, έπεφτε η ψυχολογία και μοιραία ήρθε η ήττα και ο αποκλεισμός.

Άλλωστε η εθνική έμεινε χωρίς σκορ για περισσότερο από 20 λεπτά, αφού χαρακτηριστικό είναι ότι δεν βρήκαν δίχτυα στην 3η περίοδο, ενώ στην 4η σκόραραν 4 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Στόχος πλέον το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στον ηττημένο του Σερβία-Κροατία, το απόγευμα του Σαββάτου στις 4μμ!

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 0-1, 1-1
Ελλάδα: Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2
Ουγγαρία: Έρντελι 1, Χοσνιάσκι 2, Βάμος 2, Γκορ-Νάγκι 1, Χαράι 1
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης