Ολυμπιακός: Κάτω η μπάλα από τον Χάσι παρά τον θρίαμβο στο Βελιγράδι

Ολυμπιακός: Κάτω η μπάλα από τον Χάσι παρά τον θρίαμβο στο Βελιγράδι

Ο Μπέσνικ Χάσι αμέσως μετά τον αγώνα με την Παρτιζάν φρόντισε να προσγειώσει τους παίκτες του, ζητώντας εγρήγορση για τη ρεβάνς

Ολυμπιακός: Κάτω η μπάλα από τον Χάσι παρά τον θρίαμβο στο Βελιγράδι
«Για εμάς δεν τελείωσε κάτι ακόμα. Η δουλειά μας έχει μείνει στην... μέση. Κάναμε την πολύ καλή αρχή αλλά έχουμε και το ματς στο Καραϊσκάκη μπροστά στον κόσμο μας για να νικήσουμε και να περάσουμε», είναι το... μήνυμα του Κοσοβάρου προπονητή του Ολυμπιακού προς τους παίκτες του. 

Φρόντισε να περάσει αυτό το... sms και στις δηλώσεις του αλλά και στις κουβέντες του με τους παίκτες. Το 1-3 είναι πολύ καλό σκορ αλλά ο Μπέσνικ Χάσι ζητάει να μην επαναπαυθεί η ομάδα. 

Να παραμείνει σε φουλ εγρήγορση και άπαντες στην... τσίτα για τη ρεβάνς με Παρτιζάν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, όπου έχει μεγάλη αξία ένα καλό ματς με νίκη - πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Κλείσιμο
Όσο για την 11άδα; Αρκετοί παίκτες του ματς του Βελιγραδίου είναι φαβορί και για τον επόμενο αγώνα: Καπίνο, Ρομαό, Ρέτσος, Οφόε, Μπεν, Μάριν, Κούτρης, ίσως Σιώπης (σ.σ. ανάλογα με το ποιός θα είναι ο 2ος στόπερ) και από εκεί και πέρα... παίζονται τρεις θέσεις. 

Αυτό που εκτός των άλλων έχει προβληματίσει ευχάριστα τον Χάσι είναι η κατάσταση του Μάριν. Το σκέφτεται μήπως ο Γερμανός πάει ξανά για δεκάρι, καθώς πήγε ιδιαίτερα καλά για σημαντικό διάστημα στο Παρτιζάν - Ολυμπιακός. 

Οι τελικές αποφάσεις του Χάσι βέβαια θα βγουν λίγο πριν την αναμέτρηση με τους Σέρβους και όχι τόσο άμεσα και πάντα ανάλογα με τις δοκιμές του και τα όποια προβλήματα και θέματα ετοιμότητας θα έχει.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης