Ζόρντι Κρόιφ: «Καλή ομάδα ο Πανιώνιος και πρέπει να την σεβαστούμε»

Ζόρντι Κρόιφ: «Καλή ομάδα ο Πανιώνιος και πρέπει να την σεβαστούμε»

Ο νεαρός τεχνικός της Μακάμπι τόνισε πως στην ομάδα του δεν πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους φαβορί κόντρα στους κυανέρυθρους 

Ζόρντι Κρόιφ: «Καλή ομάδα ο Πανιώνιος και πρέπει να την σεβαστούμε»
Το ότι η Μακάμπι «οφείλει» να σεβαστεί τον Πανιώνιο, τόνισε ο Ζόρντι Κρόιφ λίγες ώρες πριν  το αυριανό πώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. 

 «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλό και έχουν καλή ομάδα. Θα είναι λάθος μας να πιστέψουμε ότι είμαστε καλύτεροι από εκείνους, ενώ έχουμε και προβλήματα. Για παράδειγμα τον Μίχα που ακόμη δεν έχει παίξει πολύ», ανέφερε ο κόουτς της Μακάμπι, ο οποίος μετά ρωτήθηκε για την απουσία των Μασούντ και Χατζισαφί. Ομως δεν θέλησε να πάρει θέση. 

«Είναι δύσκολο για εμένα να εκφράσω την άποψή μου για το ζήτημα γιατί ο Πανιώνιος 'υποφέρει' από το πρόβλημα. Δεν είναι δικό μας. Είναι πολιτικό θέμα και δεν ασχολούμαι με αυτά». 
 
Κλείσιμο
Μεταξύ άλλων ο νεαρός τεχνικός μίλησε ακόμη και τα μεταγραφικά της ομάδας του όπου και φάνηκε αισιόδοξος, αλλά και ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά ζητήματα, όπως την ενδεχόμενη μετακίνηση του Νεϊμάρ στην Παρί
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης