Προπονητής ΤΣΣΚΑ: «Η ΑΕΚ παίζει πολύ ισορροπημένα»

Προπονητής ΤΣΣΚΑ: «Η ΑΕΚ παίζει πολύ ισορροπημένα»

Διαβασμένος παρουσιάστηκε ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την ΑΕΚ - Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ μίλησε με κολακευτικά λόγια για την «Ένωση»

Προπονητής ΤΣΣΚΑ: «Η ΑΕΚ παίζει πολύ ισορροπημένα»
Πόσο πολύ υπολογίζει την ΑΕΚ έδειξε ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο.Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για τα προκριματικά του Champions League, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ έδειξε διαβασμένος για την «Ένωση». 

Παραδέχθηκε λοιπόν ότι έχει παρακολουθήσει την αντίπαλό του και σε περσινά και σε φετινά παιχνίδια και τόνισε ότι παίζει πάρα πολύ ισορροπημένα. 

Εξάλλου, αυτή την ισορροπία -μεταξύ άμυνας και επίθεσης- χαρακτήρισε απαραίτητη και για τη δική του ομάδα στο αυριανό ματς, σημειώνοντας ότι θα είναι πολύ διαφορετικό απ’ αυτό με τη Λοκομοτίβ. 

Κλείσιμο
Αναλυτικά όσα είπε ο Γκοντσαρένκο 

Για το αν ο Ιγκνάσεβιτς είναι έτοιμος να αγωνιστεί: «Προπονείται με την ομάδα κανονικά θα δούμε αύριο αν μπορεί να αγωνιστεί». 

Για το τι θα συμβεί σε περίπτωση ήττας: «Κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις. Εμείς θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να επιστρέψουμε στη Μόσχα. Κάθε διοργάνωση είναι διαφορετική. Ένα παιχνίδι πρωταθλήματος δεν μοιάζει με ένα αντίστοιχο στη φάση των προκριματικών του Champions League». 

Για το ότι φέτος έχει δεχθεί τόσα γκολ όσα είχε δεχθεί πέρυσι σε 13 αγωνιστικές: «Στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουμε μία τάση προς την επίθεση για αυτό και έχουμε θέματα στην άμυνα. Το κλειδί είναι να βρούμε την ισορροπία και έχουμε την απαραίτητη εμπειρία να τα καταφέρουμε». 

Για το τι παιχνίδι περιμένει από την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ παίζει πάρα πολύ ισορροπημένα το είχαμε δει και στα play off του πρωταθλήματος. Στα τελευταία παιχνίδια έπαιξαν πάρα πολύ καλά με την στήριξη των φιλάθλων. Μπορεί να μην απέδωσε καλό ποδόσφαιρο ωστόσο κατάφερε να κερδίσει σε παιχνίδια που έμοιαζαν αρκετά ισορροπημένα». 

Για την κριτική που δέχθηκε ο αμυντικός Βάασιν μετά το παιχνίδι με την Λοκομοτίβ: «Εσείς προσπαθείτε να μας γυρίσετε πίσω όμως εμείς κοιτάμε μπροστά. Ο Βάασιν είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που μπορεί να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση και θα ανταπεξέλθει. Είναι εύκολο να κατηγορεί κάποιος τους αμυντικούς για τα λάθη τους, όμως εγώ κοιτάω την συνολική εικόνα». 

Για το αν έχει παρακολουθήσει τα φιλικά παιχνίδια της ΑΕΚ: «Έχουμε δει όλα τα παιχνίδια και τα περσινά και τα φετινά. Οι παίκτες φεύγουν όμως η δομή μένει. Τα επίσημα παιχνίδια διαφέρουν από τα φιλικά. Περιμένουμε ένα παρόμοιο παιχνίδι με αυτό στο φιλικό με την Γάνδη». 

Για το αν έχει καταλήξει στην αρχική 11αδα: «Πρέπει να έχουμε μία σταθερή εντεκάδα και η ομοιογένεια είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια. Όμως πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές καθώς πρέπει να ανταπεξέλθουμε από μία σειρά δύσκολων παιχνιδιών». 

Για το αν τον βοηθά το γεγονός πως κάποιο παίκτες της ΑΕΚ έχουν περάσει από το ρωσικό πρωτάθλημα: «Δεν νομίζω πως θα μας βοηθήσει αυτό. Ο Αλμέιδα δεν έπαιξε πολύ στην Κουμπάν το ίδιο ισχύει και για τον Βράνιες».

Τζαγκόεφ: «Δεν θα επωφεληθούμε ούτε εμείς, ούτε η ΑΕΚ από την ζέστη»
Ανεπηρέαστη από τις καιρικές συνθήκες θα παρουσιαστεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ η ΤΣΣΚΑ, σύμφωνα με τον Άλαν Τζαγκόεφ. Παρόλο που θα βρουν ζέστη και θερμοκρασία που δεν έχουν συνηθίσει, οι Ρώσοι δεν θα επηρεαστούν, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα ο 27χρονος μέσος. 
Όσο για τον ίδιο, παραδέχθηκε ότι δεν είναι ακόμα εντελώς έτοιμος και τόνισε ότι θα αποφασιστεί πριν το ματς αν και πόσο θα αγωνιστεί. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζαγκόεφ:

Για το αν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης: «Δεν είμαι ακόμα στο 100% της φυσικής κατάστασης που θα ήθελα, όμως θεωρώ πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα βρίσκομαι στο επιθυμητό σημείο». 

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει 90 λεπτά στο αυριανό ματς: «Θα δείξει το παιχνίδι, θα δω πως θα αισθάνομαι και εγώ και θα αποφασίσουμε». 

Για το τι ξέρει για την ΑΕΚ και ποιους παίκτες ξεχωρίζει: «Ακόμα δεν έχω δει τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Είχαμε κάποιες συζητήσεις. Γνωρίζω τον Τσιγκρίνσκι, τον Βράνιες, τον Αλμέιδα και τον Λιβάγια». 

Για το πώς περιμένει να στηθεί η ΑΕΚ: «Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα από όλα το δικό μας παιχνίδι». 

Για τον ρόλο που θα παίξουν οι καιρικές συνθήκες: «Κάναμε την προετοιμασία στην Αυστρία και είχαμε παρόμοιο καιρό εκεί. Δεν νομίζω πως θα επωφεληθούμε ούτε εμείς ούτε η ΑΕΚ». 

Για την ήττα από την Λοκομοτίβ: «Δεν είναι ότι πιο ευχάριστο, όμως η σεζόν προχωράει και αυτό το παιχνίδι ανήκει ήδη στο παρελθόν».
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης