Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Ζήτησε παράταση και εκπέμπει SOS

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Ζήτησε παράταση και εκπέμπει SOS

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ζήτησε προθεσμία για δήλωση συμμετοχής στα ομαδικά αθλήματα, ώστε να μπορέσει να βρει διαθέσιμους πόρους!

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Ζήτησε παράταση και εκπέμπει SOS
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση με τη διοίκηση Πρωτοδικείου που έχει αναλάβει εδώ και λίγες ημέρες να προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά, αλλά ο χρόνος να πιέζει ασφυκτικά.

Έτσι οι διοικούντες του τριφυλλιού ζήτησαν από τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων βόλεϊ (ΕΟΠΕ-γυναίκες, ΕΣΑΠ-άνδρες) και μπάσκετ (ΕΟΚ-γυναίκες) παράταση ως προς την κατάθεση των σχετικών δηλώσεων συμμετοχής, αλλά ήδη έχει εισπράξει την πρώτη αρνητική απάντηση (ΕΟΠΕ).

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΟ αναφέρει:
Κλείσιμο

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. κατέθεσε αίτημα για παράταση διορίας συμμετοχής στην Α1 Κατηγορία για τις ομάδες Βόλεϋ Ανδρών, Βόλεϋ Γυναικών και Μπάσκετ Γυναικών.

Η νέα Διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο., που πρόσφατα προήλθε μετά από απόφαση του Πρωτοδικείου, αντιμετωπίζει πολλά και σύνθετα οικονομικά προβλήματα. Παρ’  όλα τα ανωτέρω, στην προσπάθεια της να αγωνιστούν την νέα αγωνιστική χρονιά οι ομάδες Βόλεϋ Ανδρών, Βόλεϋ Γυναικών και Μπάσκετ Γυναικών στην Α1 κατηγορία, ζήτησε από τις οικίες ομοσπονδίες την παράταση της διορίας συμμετοχής.

Πιο συγκεκριμένα,

Από ΕΣΑΠ, Βόλεϋ Ανδρών,  έως 24/8/2017

Από  ΕΟΠΕ, Βόλεϋ Γυναικών, έως 3/8/2017

Από ΕΟΚ, Μπάσκετ Γυναικών, έως 7/8/2017

προκειμένου να εξασφαλίσει το απαιτούμενο budget που θα επιτρέψει στις ομάδες μας να έχουν μία αξιοπρεπή παρουσία στα Πρωταθλήματα».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης