Ολυμπιακός: Ο Χάσι μπορεί να υπολογίζει στους Ρέτσο και Μπεν

Ολυμπιακός: Ο Χάσι μπορεί να υπολογίζει στους Ρέτσο και Μπεν

Όπως αναμενόταν οι Ρέτσος και Μπεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους -Ο Μπέσνικ Χάσι έτσι έχει την δυνατότητα να τους υπολογίζει για τα πλάνα 11άδας

Ολυμπιακός: Ο Χάσι μπορεί να υπολογίζει στους Ρέτσο και Μπεν
Ο Μπεν είναι φαβορί για βασικός φορ αλλά για τον Ρέτσο δεν είναι τόσο βέβαιο για τα μετόπισθεν για τον πρώτο αγώνα με την Παρτιζάν στην Σερβία. Ο Κοσοβάρος εξακολουθεί να σκέφτεται για εκεί (σ.σ. για το δίδυμο των στόπερ) τον Ρομαό.

Από κει και πέρα την ερχόμενη Κυριακή μία ομάδα αποτελούμενη από παίκτες της Κ-20 αλλά και κομμένους από την πρώτη ομάδα θα παίξει με την Μπνέι Σαχίν. Θα είναι φιλικό στο Καραϊσκάκη με σέντρα στις 19:00 και κλειστό για τον κόσμο.

Όσον αφορά τα διαρκείας στον Ολυμπιακό έφτασαν αισίως τα 13.200 και όλα δείχνουν ότι μέχρι το 2ο ματς με Παρτιζάν πάνω από τις μισές θέσεις στο Καραϊσκάκη θα έχουν βρει κάτοχο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι έτοιμος για ένα ακόμα ρεκόρ.

Κλείσιμο
Και η συσπείρωση κόσμου και ομάδας συνεχίζεται. Ως προς τα μεταγραφικά από τον Ολυμπιακό προκύπτει πως όλος ο Οργανισμός ασχολείται με τον κρίσιμο αγώνα με Παρτιζάν. Ότι εκεί έχει πέσει όλο το βάρος

Τέλος όπως είναι ήδη γνωστό η Σοσιεδάδ είναι το φαβορί για να κάνει δικό της τον Ντε Λα Μπέγια. Ο Ισπανός αριστερός μπακ ετοιμάζεται να γυρίσει στην πατρίδα του, με τις ισπανικές πηγές να κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη για το deal. Ως προς τον επόμενο αριστερό μπακ ο Ιμπάνιες πάντως συνεχίζει να είναι από τις υποθέσεις που ξεχωρίζουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης