Super League: Έξτρα χρόνος για να βρεθούν τα 2,6 εκατ. ευρώ και στο βάθος... ΕΡΤ

Super League: Έξτρα χρόνος για να βρεθούν τα 2,6 εκατ. ευρώ και στο βάθος... ΕΡΤ

Αναβολή της αναβολής στην Super League σε μία προσπάθεια να κερδηθεί χρόνος και να βρεθούν τα έξτρα 2,6 εκατ. ευρώ που δεσμεύτηκαν προς τους μικρομεσαίους οι 4 μεγάλοι - Η κρατική τηλεόραση ξανά στο "κόλπο" με πιθανή συνεργασία με τη NOVA

Super League: Έξτρα χρόνος για να βρεθούν τα 2,6 εκατ. ευρώ και στο βάθος... ΕΡΤ
Τελειωμό δεν έχει το... σίριαλ με την Super League. Αισίως φτάσαμε στην αναβολή Νο3 περί του νέου τηλεοπτικού συμβολαίου και της προκήρυξης για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος για τη νέα χρονιά.

Η νέα αναβολή είχε να κάνει με το ότι τελικώς καμία εκ των εμπλεκόμενων πλευρών (σ.σ. οι 4 μεγάλοι και οι 12 μικρομεσαίοι) δεν ήταν έτοιμοι για την τελική κουβέντα. Οι 4 μεγάλοι μένει να διασφαλίσουν τα έξτρα 2,6 εκατ. ευρώ, που έχουν υποσχεθεί. 

Το 1,6 με έξτρα χορηγία και το 1 εκατ. ευρώ με τηλεοπτικό πάροχο που θα πάρει ματς από τη NOVA (σ.σ. το κόστος παραγωγής δηλαδή και δίνοντας και χρήματα) με συνεργασία, όπως η ΕΡΤ. Κάποιες πηγές έκαναν λόγο πως οι μικρομεσαίοι θέλουν και παραπάνω από το 1 εκατ. ευρώ από ΕΡΤ ή αλλού. 

Κλείσιμο
Οι ιθύνοντες του πρωταθλήματος αφήνουν να εννοηθεί πως η διαπραγμάτευση - διαβούλευση συνεχίζεται ενώ από τη NOVA νεότερη αντίδραση, επίσημα ή ανεπίσημα δεν υπήρξε. Εάν κρίνουμε βέβαια από την στάση που είχε την Τετάρτη το συνδρομητικό αυτή η νέα αναβολή δεν το ικανοποίησε.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης