Στην έξοδο ο Ντε Λα Μπέγια, φέρνει άλλον μπακ ο Ολυμπιακός

Στην έξοδο ο Ντε Λα Μπέγια, φέρνει άλλον μπακ ο Ολυμπιακός

Αυξάνονται οι πιθανότητες αποχώρησης του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις αριστερών μπακ που θα μπορούσαν να διαδεχθούν τον Ισπανό άσο

Στην έξοδο ο Ντε Λα Μπέγια, φέρνει άλλον μπακ ο Ολυμπιακός
Δεδομένη μοιάζει πλέον η αποχώρηση του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια από τον Ολυμπιακό. Ο Μπέσνικ Χάσι δεν συμπεριέλαβε τον Ισπανό αριστερό μπακ στη λίστα της UEFA για τους επερχόμενους αγώνες με την Παρτίζαν, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, και όλα δείχνουν πως σύντομα θα αποχωρήσει από την ομάδα. 

Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ. Οι δύο παίκτες που είχαν ψηλά στη λίστα τους οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ο Πορτογάλος Ελισέου της Μπενφίκα, μία περίπτωση που πλέον δεν υφίσταται, και ο Σέρβος Ομπράντοβιτς της Άντερλεχτ. 

Το νέο όνομα που έρχεται να προστεθεί για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι εκείνο του Φιλίπ Μλαντένοβιτς (φωτογραφία), ο οποίος – σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» - αποτελεί την τελευταία επιλογή του Χάσι για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας. 

Κλείσιμο
Ο Σέρβος αμυντικός αγωνίζεται στην Σταντάρ Λιέγης, είναι 26 ετών και διεθνής με την εθνική του ομάδα, και φαίνεται πως ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς δεν «έδεσε» στο βελγικό σύλλογο. 

Από χθες είχε έρθει στο προσκήνιο το όνομα του Λουίς Ιμπάνιες της Τράμπζονσπορ, με τον Αργεντινό να μοιάζει να είναι κοντά στην μετακόμισή του στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες ή μέρες, με τους ιθύνοντες την ΠΑΕ να έχουν ως προτεραιότητα τους αγώνες με την Παρτίζαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης