Παναθηναϊκός: H Γκαμπάλα και πάλι στο δρόμο του!

Παναθηναϊκός: H Γκαμπάλα και πάλι στο δρόμο του!

H Γκαμπάλα πέτυχε διπλό πρόκρισης στην Πολωνία, επικράτησε 2-0 της Γιαγκελόνια και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον 3ο προκριματικό του Europa League

Παναθηναϊκός: H Γκαμπάλα και πάλι στο δρόμο του!
Η Γκαμπάλα φρόντισε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί που είχε πριν την έναρξη των αναμετρήσεων με τη Γιαγκελόνια και είναι αυτή που θα βρεθεί στον δρόμο του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό γύρο. 

Μπορεί οι Πολωνοί να είχαν αποκτήσει πλεονέκτημα έπειτα την ισοπαλία 1-1 στο Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο στον επαναληπτικό η Γκαμπάλα είχε την ουσία και την ποιότητα, ώστε να επικρατήσει 2-0! 

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, όχι όμως τις καλές ευκαιρίες για να απειλήσουν τους φιλοξενούμενους. Οι Αζέροι στην πρώτη καλή τους φάση φρόντισαν να ανοίξουν το σκορ, αφού ο Γκορμπάνοβ στο 18' με σουτ (είχε ευθύνη και ο γκολκίπερ Κέλεμεν) πέτυχε το 1-0. 

Κλείσιμο
Οι Πολωνοί είχαν τον έλεγχο, αλλά όχι τον τρόπο να σκοράρουν. Νοβικόβας και Σέρινταν δεν κέρδισαν ποτέ τον Μπεζοτόσνι και στο 89' ήρθε το σοκ. Η Γκαμπάλα έβγαλε ψυχή και ο Οζομπιτς με ιδανικό τελείωμα διαμόρφωσε το 2-0.



Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης