Χάσι: Επιστροφή στο Champions League και ποδόσφαιρο που αξίζει στον κόσμο

Χάσι: Επιστροφή στο Champions League και ποδόσφαιρο που αξίζει στον κόσμο

Ξεκάθαρος ο Μπεσνίκ Χάσι! Στόχος του Ολυμπιακού είναι αρχικά να επιστρέψει στο Champions League και κατά δεύτερον να ικανοποιήσει τον κόσμο του με το ποδόσφαιρο που θα παίξει

Χάσι: Επιστροφή στο Champions League και ποδόσφαιρο που αξίζει στον κόσμο
Σε ρυθμούς Champions League μπαίνει ο Ολυμπιακός. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα μέχρι την πρώτη επίσημη υποχρέωση της σεζόν, καθώς πλέον ο αριθμός των ημερών που απομένει είναι ζυγός. Ο Μπεσνίκ Χάσι έκανε μίνι απολογισμό των όσων συνέβησαν στην προετοιμασία μετά την επιστροφή από το Βέλγιο και έκανε focus στον στόχο της επιστροφής στα σαλόνια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Απόσπασμα των όσων δήλωσε ο Χάσι στους απεσταλμένους ρεπόρτερ 

Κλείσιμο
Για την Παρτιζάν που πιθανόν θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τρίτο γύρο της προκριματικής φάσης: «Σε αυτή τη φάση υπάρχουν μόνο δύσκολες ομάδες. Γνωρίζω καλά την Παρτιζάν. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Είναι ένας δυνατός σύλλογος με παράδοση. Τους έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν και ήταν δύσκολο. Εχουμε χρόνο για να τους μελετήσουμε». 

Για τις μεταγραφές που πήγαν κατευθείαν στο Βέλγιο: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Γνωρίζω τον Καρσελά εδώ και πολύ καιρό. Τον Οφόε τον γνωρίζω ακόμη περισσότερο. Γνωρίζω καλά τι μπορεί να κάνει αυτός ο ποδοσφαιριστής. Είναι το οκτάρι που έψαχνα. Θέλω οι ποδοσφαιριστές γύρω από τον Φορτούνη να μπορούν να τον τροφοδοτήσουν σωστά, ώστε εκείνος να παίζει ψηλότερα και να μην χρειάζεται να γυρίζει πίσω. Τώρα γύρω του υπάρχουν πολλοί παίκτες με ποιότητα». 

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές και αν περιμένει και νέες προσθήκες: «Είδαμε τις θέσεις που χρειαζόμασταν παίκτες και τους πήραμε. Αν υπάρξει κάποια κίνηση, δεν το ξέρεις με βεβαιότητα. Μπορεί κάποιος ποδοσφαιριστής να φύγει, κάποιος να έρθει. Θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Στην πραγματικότητα δεν περιμένω κινήσεις να γίνουν αυτή τη στιγμή. Όπως είπατε τον Αύγουστο η μεταγραφική περίοδος θα συνεχιστεί». 

Για το αν όνειρό του είναι η ομάδα να προσφέρει καλό ποδόσφαιρο: «Σίγουρα. Το πρώτο είναι να παρέχουμε το Champions League στον κόσμο μας. Και το πώς θα γίνει, δεν με ενδιαφέρει. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά τώρα θα κοιτάξουμε να είμαστε περισσότερο ρεαλιστές. Με την πάροδο του χρόνου θα φέρουμε το ποδόσφαιρο που έχω στο μυαλό μου». 

το μήνυμά που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους με το ποδόσφαιρο που τους αξίζει. Να είναι σίγουροι πως ο πρόεδρος έχει βοηθήσει να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε ώστε να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στο Champions League».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης