Wimbledon: Μεγάλος άτυχος ο Τζόκοβιτς, αποχώρησε λόγω τραυματισμού - Επελαύνει ο Φέντερερ

Wimbledon: Μεγάλος άτυχος ο Τζόκοβιτς, αποχώρησε λόγω τραυματισμού - Επελαύνει ο Φέντερερ

Ο Σέρβος τενίστας αναγκάστηκε να αποσυρθεί στο δεύτερο σετ του ματς κόντρα στον Τόμας Μπέρντιχ, με πρόβλημα στον ώμο

Wimbledon: Μεγάλος άτυχος ο Τζόκοβιτς, αποχώρησε λόγω τραυματισμού - Επελαύνει ο Φέντερερ
Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι στον ημιτελικό του Γουίμπλεντον, επικρατώντας του 6-4, 6-2, 7-6(4) του Μίλος Ράονιτς, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να αναγκάζεται να εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού....

Η κλάση του Ελβετού ήταν σαφώς ανώτερη από αυτή του 26χρονου Καναδού, ο οποίος, παρότι στο τρίτο σετ το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, δεν κατάφερε να αλλάξει την μοίρα του. 

Έτσι, ο «βασιλιάς» βρίσκεται στα ημιτελικά του αγγλικού Όπεν για 12 φορά την καριέρα του και είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του 8ου τίτλου του στο Λονδίνο. 

Κλείσιμο
Μεγάλος άτυχος της αποψινής ημέρας ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί στο δεύτερο σετ του ματς κόντρα στον Τόμας Μπέρντιχ, ενώ το σκορ ήταν 7-6(2), 2-0, υπέρ του αντιπάλου του. 

O Φέντερερ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Μπέρντιχ, με τον οποίο έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν 24 φορές, με τον πρώτο να προηγείται 18-6. 

Τελευταία φορά που είχε νικήσει ο Τσέχος ήταν το 2013, ενώ η μοναδική φορά που έχουν αναμετρηθεί σε γρασίδι ήταν στο Γουίμπλεντον του 2010, όπου ο Ελβετός ηττήθηκε με 6-4, 3-6, 6-1, 6-4.

O κάτοχος 18 γκραν σλαμ χρειάζεται δύο νίκες για να γίνει  ο πρώτος παίκτης που θα φτάσει τους 8 τίτλους στα 140 χρόνια ιστορίας του αγγλικού όπεν. 

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης