Πορτογαλία - Μεξικό: Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι με τη βοήθεια του ριπλέι

Πορτογαλία - Μεξικό: Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι με τη βοήθεια του ριπλέι

Το ποδόσφαιρο αλλάζει για πάντα μετά τη συστηματική χρήση της τεχνολογίας στους αγώνες και την είσοδο του instant replay στις φάσεις που δυσκολεύουν το διαιτητής

Πορτογαλία - Μεξικό: Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι με τη βοήθεια του ριπλέι
Μικρός τελικός του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και η Πορτογαλία αγωνίζεται με το Μεξικό με έπαθλο την τρίτη θέση στη διοργάνωση. Ο θεσμός του instant replay έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται στη διοργάνωση, αλλά όσο τον παρακολουθούμε εν εξελίξει, τόσο (οι ρομαντικοί τουλάχιστον) κάνουμε όνειρα, ότι το ποδόσφαιρο γυρίζει σελίδα και πλέον δεν θα είναι ποτέ το ίδιο, βαίνοντας προς το καλύτερο.

Στο 14ο λεπτό ο επιθετικός της Μίλαν, Αντρέ Σίλβα δέχεται μία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, μπαίνει στην περιοχή και δέχεται το μαρκάρισμα από τον Νέτο με αποτέλεσμα να πέσει... Πέναλτυ... Παίζετε... Τίποτα από τα δύο. Ο διαιτητής είπε σε όλους να περιμένουν και έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να δουν με την ησυχία τους τα βίντεο και μετά από λίγο ακούγεται η σφυρίχτρα... Πέναλτι! Το γεγονός βέβαια ότι ο εξαδάχτυλος Οτσόα το έπιασε στη συνέχεια, δεν είναι θέμα.

Αλλά και μόνο το γεγονός πως πλέον, οι αποφάσεις του διαιτητή δεν εναπόκεινται αποκλειστικά στον ανθρώπινο παράγοντα αλλά και στην τεχνολογία αλλάζει το ποδόσφαιρο όπως το ξέραμε. Μένει μόνο να δούμε αν θα ανακαλυφθούν «διαμάντια» που δεν ξέρουν τι βλέπουν στα ριπλέι.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης