ΑΕΚ: Επαφή με την Εσπανιόλ για τον Ντίντακ

ΑΕΚ: Επαφή με την Εσπανιόλ για τον Ντίντακ

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων ήρθαν σε επαφή για το θέμα του αριστερού μπακ, ξεκαθαρίζοντας ότι μπορούν να ενισχυθούν οι σχέσεις τους από αυτή την ιστορία

ΑΕΚ: Επαφή με την Εσπανιόλ για τον Ντίντακ
Ο Ντίντακ ήταν αδικαιολογήτως απών από την πρώτη προπόνηση της Τρίτης και γενικά έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Εσπανιόλ. 

Το πρόβλημα είναι ότι οι Καταλανοί θέλουν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, όπως υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη ότι είναι, ενώ η ΑΕΚ θέλει λεφτά επειδή ο Ντίντακ δεσμεύεται με συμβόλαιο. 

Μέσα σε αυτή την κατάσταση, η Ενωση έστειλε εξώδικο και σήμερα Τετάρτη (28/6) υπήρξε επαφή του CEO της ισπανικής ομάδας με τον Μηνά Λυσάνδρου.

Κλείσιμο
Σε αυτή, η Εσπανιόλ ενημέρωσε ότι «δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να μπούμε σε αντιπαράθεση με την ΑΕΚ»  ενώ ο Λυσάνδρου, από την πλευρά του, διευκρίνισε ότι δεν υπήρχε απειλητική διάθεση από πλευράς ΑΕΚ με το εξώδικο και εξέφρασε την πεποίθηση του πως από αυτή την ιστορία οι σχέσεις των δύο κλαμπ μπορούν να γίνουν πιο ισχυρές και όχι να υπάρξει αντιπαλότητα.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης