Λίγκα και Nova συμφώνησαν ότι διαφωνούν!

Λίγκα και Nova συμφώνησαν ότι διαφωνούν!

Το αδιέξοδο στις συζητήσεις μεταξύ της Λίγκας και του συνδρομητικού καναλιού παραμένει και η αγωνία κορυφώνεται - Άμεση καταβολή 6,5 εκατ. ευρώ ζητεί ο συνεταιρισμός για να δεχτεί μείωση 8% αντί για 18% που προτείνει το συνδρομητικό κανάλι

Λίγκα και Nova συμφώνησαν ότι διαφωνούν!
Σκληρές διαπραγματεύσεις γίνονται μεταξύ Super League και Nova. Το συνδρομητικό κανάλι είχε κάνει πρόταση μείωσης των χρημάτων για το συνεταιρισμό, της τάξης του 18%, για τα δύο τελευταία χρόνια της μεταξύ τους σύμβασης. 

Στο ΔΣ της Τετάρτης, η Super League αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει από τη Nova την άμεση καταβολή χρωστούμενων 6,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να δεχτεί μείωση αλλά ύψους μόνο 8%. 

Συγκεκριμένα, η λίγκα αξιώνει αυτό το ποσό που προκύπτει από ρήτρες που έχουν ενεργοποιηθεί από τη Nova με την παρακράτηση εσόδων (για αγωνιστικές που είχαν αναβληθεί), αλλά και από δόσεις του τηλεοπτικού συμβολαίου που έχουν καθυστερήσει να καταβληθούν από το κανάλι. Η Super League ζητεί να καταβληθεί το ποσό αυτό σε δύο δόσεις, η πρώτη την προσεχή Δευτέρα και η δεύτερη στις 15 Ιουλίου. 

Κλείσιμο
Η πλευρά της Nova, που εκπροσωπήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο Πάνο Παπαδόπουλο καθώς και στελέχη της νομικής υπηρεσίας, επιφυλάχθηκε να απαντήσει στην αντιπρόταση της Super League.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης