Οριστική συμφωνία Μπαρτζώκα με Χίμκι

Οριστική συμφωνία Μπαρτζώκα με Χίμκι

Στη Χίμκι θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος θα υπογράψει διετές κλειστό συμβόλαιο με το ρωσικό σύλλογο.

Οριστική συμφωνία Μπαρτζώκα με Χίμκι
Ο 52άχρονος κόουτς θα επιστρέψει, έτσι, στη VTB, όπου εργάστηκε το 2015-16 ως προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ θα είναι τεχνικός ομάδας της Ευρωλίγκας για τρίτη διαδοχική σεζόν. Καθώς μετά τη Λόκο, το 2016-17 ο Μπαρτζώκας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.
 Συνολικά έχει υπάρξει κόουτς στην Ευρωλίγκα έξι χρονιές και με πέντε διαφορετικές ομάδες, καθώς το 2009-10 οδήγησε το Μαρούσι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ το 2012-13 και το 2013-14 ήταν προπονητής του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2013, γινόμενος ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που κατακτά την κορυφή της Ευρώπης.

Πλέον απομένει μονάχα η ανακοίνωση της Χίμκι, ώστε να επισημοποιηθεί η πρόσληψη του έμπειρου προπονητή από την ομάδα της Ρωσίας. Σημειώνουμε πως ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του Μπαρτζώκα φανέρωσε και άλλη μία ομάδα της VTB, η Ούνιξ Καζάν, η οποία το 2017-18 θα παίξει στο EuroCup.

Κλείσιμο
Πηγή  : www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης