Λυμπερόπουλος: «Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να δουλέψω»!

Λυμπερόπουλος: «Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να δουλέψω»!

Τι έλεγε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού στο περιβάλλον του για την απόφαση του να παραιτηθεί την Πέμπτη από την θέση του τεχνικού διευθυντή και πως τον εξώθησαν στην έξοδο! 

Λυμπερόπουλος: «Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να δουλέψω»!
Η παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από την θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να έσκασε ως... βόμβα στις τάξεις των οπαδών του «τριφυλλιού» αλλά ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου ήταν στα όριά του εδώ και αρκετό καιρό.
 
Ο «Λύμπε», μάλιστα, παραιτήθηκε από το πόστο του την Πέμπτη και ενώ είχε διαχειριστεί άψογα για τον Παναθηναϊκό την υπόθεση Μάρκους Μπεργκ, βγάζοντας στις διαπραγματεύσεις την πυγμή και την αντίσταση που αρμόζει στο μέγεθος του συλλόγου. Κάτι που δεν άρεσε στα στελέχη που βρίσκονται στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ που ήθελαν πάση θυσία να μπει ρευστό(ακόμη και αν ξεπουληθεί ο παίκτης) στα ταμεία της ομάδας.

Τα όσα συνέβησαν στην περίπτωση Μπεργκ, ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του Λυμπερόπουλου. Από την στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος είχε αποστασιοποιηθεί πλήρως, ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής έπρεπε να έχει άμεση συνεργασία με τον Χρήστο Παναγόπουλο. Μία συνεργασία που σε καμία στιγμή δεν βάδισε πάνω σε σωστά ποδοσφαιρικά πλαίσια.

Κλείσιμο
Ο «Λύμπε» βλέποντας ότι δεν μπορεί να δράσει και να πάρει αποφάσεις που απαιτούσε η θέση του σε συνδυασμό με την τραγική οικονομική κατάσταση του συλλόγου, αποφάσισε να φύγει με το κεφάλι ψηλά. Μάλιστα, όπως έλεγε στο περιβάλλον του κατά τις προηγούμενες ώρες «με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να δουλέψω, αν δεν αλλάξουν πράγματα μέσα στην ΠΑΕ εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης