Παναθηναϊκός: «Ντου» οπαδών στα γραφεία της ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: «Ντου» οπαδών στα γραφεία της ΠΑΕ

Οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της Παρασκευής και δεν έλειψαν στιγμές έντασης, σπασμένες τζαμαρίες και καφέδες! - «Ο εξαφανισμένος Αλαφούζος ξεφτιλίζει τον σύλλογο», οργή για Παναγόπουλο

Παναθηναϊκός: «Ντου» οπαδών στα γραφεία της ΠΑΕ
Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι οριακή και μετά το σίριαλ Μπεργκ, την γενικότερη εικόνα διάλυσης και την παραίτηση Λυμπερόπουλου(από την Πέμπτη), ακολούθησε το μεσημέρι της Παρασκευής «ντου» οπαδών στα γραφεία του συλλόγου στο Μαρούσι!
 
Περίπου δέκα άτομα πήγαν στην Ζηρίδη σε έξαλλη κατάσταση και μεταξύ άλλων ζητούσαν εξηγήσεις για την... εξαφάνιση του Γιάννη Αλαφούζου που έχει φέρει τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κατάσταση, λέγοντας πως «ο εξαφανισμένος Αλαφούζος ξεφτιλίζει τον σύλλογο»!

Στην συνέχεια τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν με εκτόξευση καφέδων και ένταση με τον Χρήστο Παναγόπουλο που συγκέντρωσε την οργή των φίλων του Παναθηναϊκού. Η κατάσταση ξέφυγε όταν οι οπαδοί ρωτούσαν που είναι ο Λυμπερόπουλος, γνωρίζοντας πως έχει παραιτηθεί από την Πέμπτη και πήραν απάντηση ότι δεν έχει συμβεί κάτι με τον τεχνικό διευθυντή!

Μέσα στον γενικότερο πανικό καταστράφηκε μια τζαμαρία ενώ έξω από τα γραφεία και ενώ είχαν ηρεμήσει τα πνεύματα ο γενικός διευθυντής Αγησίλαος Τουμαζάτος για αρκετή ώρα προσπάθησε να εξήγησει πως έχει η κατάσταση στον σύλλογο, λέγοντας πως μεταξύ άλλων θα υπάρξουν πληρωμές μέχρι το τέλος του μήνα.

Στο περιστατικό ήταν μπροστά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης που είχε τετ-α-τετ με τους οπαδούς...
Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης