Φουλάρει για Βέλλιο ο Ολυμπιακός!

Φουλάρει για Βέλλιο ο Ολυμπιακός!

Μια «ανάσα» από τον Ολυμπιακό είναι ο Απόστολος Βέλλιος - Ακόμη και σήμερα Παρασκευή η ανακοίνωση - Πότε θα αποκτηθεί και δεύτερος φορ

Φουλάρει για Βέλλιο ο Ολυμπιακός!
Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό φέρεται να είναι ο διεθνής σέντερ φορ, Απόστολος Βέλλιος, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, οι οποίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες έχουν αποφασίσει να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον στράικερ της Νότιγχαμ Φόρεστ! 

Η απόφαση του Ολυμπιακού, να εντάξει άμεσα στο δυναμικό του τον Βέλλιο, έχει, φυσικά, να κάνει και με τις αρνητικές εξελίξεις που υπήρξαν στην υπόθεση του Ντιεμερσί Μποκανί. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αυτήν τη στιγμή στο ρόστερ τους (για την κορυφή της φροντ λάιν) τον Ανσαριφάρντ και τον νεαρό Βέργο και ο Χάσι θέλει άμεσα την απόκτηση επιθετικού, καθώς σε έναν μήνα οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν στον γ' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Το στιλ, μάλιστα, του Βέλλιου είναι αυτό που προτιμά ο Κοσοβάρος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού και μόλις ενημερώθηκε σχετικά, έδωσε το «ΟΚ», για να προχωρήσουν οι Πειραιώτες στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Αν, όντως, ο Ολυμπιακός κάνει τη μεταγραφή του Έλληνα φορ, είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε μεταγραφή και άλλου στράικερ, αλλά αργότερα, στο φινάλε του καλοκαιριού. Κανείς, άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνά ότι, τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια, ο Ολυμπιακός έκανε τις μεταγραφές Ιντέγε και Καρντόσο την τελευταία μέρα του Αυγούστου. 

Κλείσιμο
Όλα, λοιπόν, δείχνουν πως οι Πειραιώτες προχωρούν στην απόκτηση του Έλληνα στράικερ και ίσως και σήμερα-αύριο να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις. Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, βρισκόταν χθες βράδυ (Πέμπτη, 22/6) στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο είναι πολύ πιθανό (ακόμα και στη διάρκεια της σημερινής μέρας) να κληθεί από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, για να συζητήσουν τις οικονομικές λεπτομέρειες. 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης