Αυστραλία - Γερμανία 2-3: Οι νέοι (Γερμανοί) είναι ωραίοι (βίντεο)

Αυστραλία - Γερμανία 2-3: Οι νέοι (Γερμανοί) είναι ωραίοι (βίντεο)

Οι νέοι του Λεβ παρουσίασαν πολύ καλά δείγματα και η Γερμανία επικράτησε της Αυστραλίας 3-2 στην πρεμιέρα της στο Confederations Cup!

Αυστραλία - Γερμανία 2-3: Οι νέοι (Γερμανοί) είναι ωραίοι (βίντεο)
«Ακόμη και σε μία παγκόσμια πρωταθλήτρια πρέπει να υπάρξουν αλλαγές. Στόχος μας είναι το Μουντιάλ» είπε ο Λεβ πριν την έναρξη της διοργάνωσης και η Γερμανία παρουσιάστηκε στα γήπεδα της Ρωσίας με ομάδα που... θύμιζε U21! 

Aκόμη κι έτσι όμως, έπαιξε ως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και στην πρεμιέρα της, επικράτησε 3-2 της Αυστραλίας. Πολλά νέα πρόσωπα για τον Λεβ, ωστόσο είδε στο γήπεδο ταχύτητα, πάθος και εμπνεύσεις! Τύχη κι ένα δώρο του Λένο έδωσαν την ευκαιρία στους Αυστραλούς να μείνουν στο παιχνίδι!

Μόλις στο 5ο λεπτό η Γερμανία άνοιξε το σκορ! Ωραία ενέργεια του Μπραντ, εξαιρετική ασίστ και ο Στιντλ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της χώρας του!

Κλείσιμο


Οι παίκτες του Λεβ ήταν καλύτεροι, πίεζαν ψηλά και στο 16' έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία, αλλά από τη σέντρα του Γκορέτσκα ο Βάγκνερ δε μπόρεσε με κεφαλιά να σκοράρει. 

Οι Γερμανοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο και μέχρι το ημίωρο είχαν ακόμα δυο καλές βάσεις, αλλά Βάγκνερ και Μπραντ αστόχησαν! Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 37' για να κάνουν τα «Καγκουρό» την πρώτη τους φάση, αλλά η κεφαλιά του Σένσμπουρι κατέληξε άουτ! 

Ωστόσο, στη δεύτερη φάση τους πέτυχαν γκολ. Ο Ρόγκιτς έκανε το σουτ, αυτό πήγαινε άουτ όμως βρήκε στην πλάτη του Μουστάφι και στην επαναφορά με ωραίο σουτ πέτυχε το 1-1. Οι Γερμανοί πήγαν στα αποδυτήρια με γκολ! Ο Γκορέτσκα ανατράπηκε από τον Λουόνγκο και ο Ντράξλερ πέτυχε το 2-1!

Γκολ με το... καλημέρα στην επανάληψη για τη Γερμανία! Στο 48ο ο Κίμιχ έκανε ωραία ασίστ, ιδανικό πλασέ του Γκορέτσκα που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ράιαν! 

Ωστόσο, η Αυστραλία απάντησε στο 56', με τον Λένο να κάνει... δώρο και ο Τζούριτς να πετυχαίνει το 3-2. Μάλιστα, για πρώτη φορά από την ήττα από τη Γαλλία στο Euro η Γερμανία δέχθηκε δυο γκολ! Οι Γερμανοί θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ, αλλά στην καλύτερή τους φάση το σουτ του Βέρνερ βρήκε στο δοκάρι!



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης