Διαφωνίες και στο βάθος… Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ

Διαφωνίες και στο βάθος… Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ

Κάποιες διαφωνίες με υποψήφιους προπονητές φαίνεται πως έχουν καθυστερήσει την πρόσληψη του «εκλεκτού» από τον ΠΑΟΚ, με τον Λούμπος Μίχελ να έχει στην άκρη του μυαλού του τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Διαφωνίες και στο βάθος… Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ
Πιεστικά αρχίζουν να γίνονται τα περιθώρια στον ΠΑΟΚ όσον αφορά τον επόμενο προπονητή της ομάδας, με την προετοιμασία να είναι προγραμματισμένη στις 25 Ιουνίου. 

Όπως γράφει σήμερα η «SportDay», ο Λούμπος Μίχελ είχε επαφές με κάποιους τεχνικούς, όπως οι κ.κ. Ράμος, Σόουζα, Πρεντόμ, Γκαρσία και Λεάλ, όμως το συγκεχυμένο πλάνο των υπευθύνων του μεταγραφικού σχεδιασμού, αλλά και το περιορισμένο μπάτζετ για την ενίσχυση της ομάδας οδήγησε ορισμένους από αυτούς να απορρίψουν την προοπτική του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ενημερώσει πως «μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε προπονητή», την ώρα που οι επιλογές δεν δείχνουν… απεριόριστες και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ φαίνεται πως έχει καταλήξει σε ορισμένες περιπτώσεις, οι οποίες φαίνεται πως είναι η μία από την Πορτογαλία και η άλλη από την Ελλάδα. 

Κλείσιμο
Στο «κάδρο», όσο δεν βρίσκεται κάποιος άλλος, παραμένει πάντα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, παρά τις αντιδράσεις κάποιων με τον Ρουμάνο κόουτς.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης