Συνέλαβαν ως γκιουλενιστή τον πατέρα του σταρ του NBA, Ενές Καντέρ

Συνέλαβαν ως γκιουλενιστή τον πατέρα του σταρ του NBA, Ενές Καντέρ

Σε επιχείρηση-σκούπα που πραγματοποίησαν οι τουρκικές Αρχές σε περιοχή της Κωνσταντινούπολης συνελήφθησαν συνολικά 13 άτομα, με τον έναν εξ αυτών να ήταν ο Μεχμέτ Καντέρ και μάλιστα μέσα στο σπίτι του, στο Καντίκιοϊ

Συνέλαβαν ως γκιουλενιστή τον πατέρα του σταρ του NBA, Ενές Καντέρ
Μπλεξίματα με την τούρκικη κυβέρνηση έχει και ο πατέρας του Ενές Καντέρ, Μεχμέτ.

Συγκεκριμένα, στην επιχείρηση-σκούπα που πραγματοποίησαν οι τουρκικές Αρχές σε περιοχή της Κωνσταντινούπολης συνελήφθησαν συνολικά 13 άτομα, με τον έναν εξ αυτών να ήταν ο Μεχμέτ Καντέρ και μάλιστα μέσα στο σπίτι του, στο Καντίκιοϊ. 

Ο δρ. Μεχμέτ Καντέρ, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2016, ήταν καθηγητής Ιατρικής σε πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, όποτε και δήλωσε την παραίτησή του.

Κλείσιμο
Ο μπαμπάς Καντέρ μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης κι από κει, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα θα μεταφερθεί στη Ραιδεστό

Λίγα λεπτά αργότερα, πήρε θέση μέσω Twitter o Ενές Καντέρ για τον πατέρα του: «Γεια σου κόσμε. Ο πατέρας μου συνελήφθη από την τουρκική κυβέρνηση και από τον Χίτλερ του αιώνα μας (σ.σ. Ερντογάν). Προφανώς θα βασανιστεί όπως χιλιάδες άλλοι». 



Πριν από μερικές ημέρες η κυβέρνηση Ερντογάν εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Ενές Καντέρ, με την ίδια κατηγορία και μάλιστα λίγο νωρίτερα, είχε ακυρώσει το διαβατήριο του σέντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, απαγορεύοντάς του ουσιαστικά την είσοδο στη χώρα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης