Σπάει το κεφάλι του για την επίθεση με ΠΑΟΚ ο Ουζουνίδης

Σπάει το κεφάλι του για την επίθεση με ΠΑΟΚ ο Ουζουνίδης

Με τους Σεμπάστιαν Λέτο και Μάρκους Μπεργκ να είναι τραυματίες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει επιλογές για την κορυφή της επίθεσης και «σπάει το κεφάλι» του ενόψει Τούμπας

Σπάει το κεφάλι του για την επίθεση με ΠΑΟΚ ο Ουζουνίδης
Ο Παναθηναϊκός μόνο αδιάφορος δεν θα είναι στο τελευταίο ματς των play off στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αφού θέλει αποτέλεσμα καλύτερο από αυτό του Πανιωνίου με την ΑΕΚ, ώστε να αποφύγει την τελευταία θέση. Επί της ουσίας, οι «πράσινοι» θέλουν νίκη ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. 

Αυτό θα έχει όφελος, το γεγονός πως οι ομάδα δεν θα πρέπει να ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στις 13 Ιουλίου, αλλά δύο βδομάδες αργότερα. 

Τα προβλήματα απουσιών δεν λείπουν, με το βασικό να εντοπίζεται στην κορυφή της επίθεσης του «τριφυλλιού». Ο Λέτο και ο Μπεργκ είναι τιμωρημένοι και ο Ουζουνίδης έχει περιορισμένες λύσεις για τη θέση μπροστά. Φυσικά υπάρχει ο Μολίνς, αλλά είναι αμφίβολο αν θα τον εμπιστευτεί ο Έλληνας τεχνικός, ενώ δεν αποκλείεται να πάει σε λύση Κλωναρίδη ή Πίσπα. 

Κλείσιμο
Στον Παναθηναϊκό, τρέφουν μια μικρή ελπίδα για τη συμμετοχή του Μπεργκ πάντως. Σήμερα θα αποφασίσει το διαιτητικό δικαστήριο μετά την προσφυγή του «τριφυλλιού» για το αν θα μειωθεί ή όχι η τιμωρία του Σουηδού από το ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Αν αυτό συμβεί, ο Μπεργκ θα είναι στην Τούμπα. 

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, νοκ άουτ είναι ο Ζέκα με τον Μαρινάκη να είναι εκείνος που θα πάρει την θέση του στα χαφ, ενώ δεξί μπακ θα παίξει ο Κουλιμπαλί που εξέτισε την ποινή του. Θέση διεκδικεί και ο Χατζηγιοβάνης που ήταν θετικός με τον Πανιώνιο, ενώ φανέλα βασικού μάλλον θα πάρει και ο Βιγιαφάνιες.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης